Γιώργος Ορφανός:«Μπήκα στη μάχη γιατί μπορούμε να φέρουμε αποτελέσματα»

Γιώργος Ορφανός:«Μπήκα στη μάχη γιατί μπορούμε να φέρουμε αποτελέσματα»

469
SHARE
All-focus

Τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης αποτελούν τον μεγαλύτερο αντίπαλο του υποψήφιου δημάρχου, Γιώργου Ορφανού, ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος πως θα είναι ο ένας από τους δύο υποψηφίους που θα διεκδικήσουν το δήμο, την β’ Κυριακή.
«Πρέπει να βοηθήσουμε τον κόσμο με κάθε τρόπο. Αυτό με έκανε να ενδιαφερθώ για το δήμο, ώστε να αλλάξει εικόνα η πόλη μας. Το μεγαλύτερο κομμάτι της πόλης είναι φιλικό απέναντί μου. Έτσι το αισθάνομαι. Φροντίζω να μη κοροϊδεύω τους πολίτες, Αν κάτι υποσχεθώ, θα το κάνω»,σημείωσε ο κ. Ορφανός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Βεργίνα ΤV.
Επιπλέον, υπογράμμισε ότι στην πρώτη γραμμή βάζει τα θέματα της ασφάλειας, της καθαριότητας και το κυκλοφοριακό, για τα οποία θα αναζητήσει γρήγορα λύσεις ενώ υποστήριξε ακόμα ότι θα επιδιώξει τη διεύρυνση του κοινωνικού ρόλου του δήμου, ώστε να στηριχθούν πολύτεκνοι, άτομα με ειδικές ανάγκες και ασθενέστερες οικονομικά ομάδες.
«Σκέφθηκα ότι είναι η ώρα για την πόλη μας, να την κάνουμε πρωταγωνίστρια στην ευρύτερη περιοχή. Η πόλη χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας», υπογράμμισε
 Όπως είπε, για τη σκέψη του να διεκδικήσει το Δήμο Θεσσαλονίκης συζήτησε με στελέχη της ΝΔ και τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του.
«Η Νέα Δημοκρατία έκανε την επιλογή της. Ο κ. Μητσοτάκης ήταν ενήμερος για την υποψηφιότητά μου. Εγώ απευθύνομαι στους πολίτες και πιστεύω ότι θα δικαιώσουν την επιλογή μου», δήλωσε.

«Θα στηρίξω κάθε καλή προσπάθεια για αθλητισμό»

                                               
Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον» ανέφερε ακόμα ότι ποτέ δε διαχώρισε κάποιον αθλητικό σύλλογο και υποστήριξε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων θα σταθεί στο πλευρό του.
«Δε με νοιάζει το χρώμα και ποια ομάδα υποστηρίζει. Θα στηρίξω κάθε καλή προσπάθεια για αθλητισμό που θα σέβεται τον αντίπαλο. Στόχος μου είναι να υπάρχουν οπαδοί και των δύο ομάδων στο γήπεδο», σημείωσε.
Για το συνδυασμό του ανέφερε ότι μετέχουν άτομα από όλες τις κοινωνικές ομάδες. Κάποια από αυτούς αποτελούν μέλη κομμάτων, άλλοι είναι επιχειρηματίες, επιστήμονες και νέοι άνθρωποι. Τόνισε ακόμα ότι πρέπει να αλλάξει κατεύθυνση η πόλη και να στραφεί προς το βορρά , τις παρευξείνιες χώρες, όπου ζουν 80 εκατομμύρια άνθρωποι.
Ο Γιώργος Ορφανός υπογράμμισε την πάγια θέση του ότι στόχος του είναι να ενώσει τους πολίτες της Θεσσαλονίκης και τόνισε ότι είναι ανοιχτός σε συνεργασίες, από τις οποίες, ωστόσο, απέκλεισε τα άκρα.

LEAVE A REPLY