Γιώργος Ορφανός: «Η ανάπλαση της ΔΕΘ HELEXPO θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση...

Γιώργος Ορφανός: «Η ανάπλαση της ΔΕΘ HELEXPO θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση και εξωστρέφεια στη Θεσσαλονίκη»

549
SHARE

Η ανάπλαση του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo.

Ο κ. Ορφανός ενημερώθηκε για το σχέδιο της ανάπλασης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης καθώς και για την μελέτη του έργου που έχει πάρει προέγκριση και σύντομα αναμένεται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.                                               

«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για το μέλλον της Θεσσαλονίκης. Με τη δημιουργία του μητροπολιτικού πάρκου, επιχειρηματικού κέντρου, νέων εκθεσιακών χώρων καθώς και του σύγχρονου συνεδριακού κέντρου, η πόλη θα αποκτήσει σημείο αναφοράς και μεγαλύτερη εξωστρέφεια», τόνισε ο κ. Ορφανός και σημείωσε πως «η ΔΕΘ Helexpo αποτελεί σημαντικό παράγοντα ανάπτυξης για τη Θεσσαλονίκη και αυτή η ανάπλαση θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση. Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον και η Διεθνής Έκθεση αναπόσπαστο κομμάτι της».

Επιπλέον, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε και για τις δραστηριότητες της επόμενης διετίας με τη φιλοξενία ως τιμώμενων χωρών, την Ινδία και τη Γερμανία.               

LEAVE A REPLY