Γιώργος Ορφανός: «Η συμφωνία των Πρεσπών δεν πρέπει να ψηφιστεί»

Γιώργος Ορφανός: «Η συμφωνία των Πρεσπών δεν πρέπει να ψηφιστεί»

611
SHARE

Την πεποίθηση ότι η συμφωνία των Πρεσπών «δεν πρέπει να ψηφιστεί από το ελληνικό Κοινοβούλιο», εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός.

Με αφορμή την παρουσία του στο χθεσινό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον» τόνισε ότι η συγκεκριμένη συμφωνία «δημιουργεί αντί να λύνει προβλήματα» και «αφήνει κατάλοιπα στις επόμενες γενιές».

Απηύθυνε μάλιστα κάλεσμα προς τους βουλευτές να σκεφθούν σε εθνική βάση, ζητώντας από εκείνους που προτίθενται να δώσουν θετική ψήφο, να το ξανασκεφθούν.

«Ο κόσμος έχει κάθε δικαίωμα να πιέσει τους βουλευτές αυτούς να αλλάξουν άποψη, πάντα όμως με ειρηνικό και δημοκρατικό τρόπο. Σήμερα ο κόσμος είναι ακόμη πιο αγανακτισμένος γιατί δεν τον άφησαν να διαδηλώσει», υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Ορφανός έχει ήδη απευθύνει κάλεσμα καταψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών, μέσω ηλεκτρονικού ψηφίσματος (http://chng.it/CzHkBL8dxf) που απευθύνεται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου. 

LEAVE A REPLY