Γιώργος Ορφανός: «Θα με στηρίξει η αθλητική κοινωνία της Θεσσαλονίκης»

Γιώργος Ορφανός: «Θα με στηρίξει η αθλητική κοινωνία της Θεσσαλονίκης»

403
SHARE

Την πεποίθηση ότι θα στηριχθεί στην εκλογική διαδικασία από μεγάλο κομμάτι της αθλητικής κοινωνίας της Θεσσαλονίκης, απ’ όπου πολιτικά κι αν προέρχεται αυτό, εξέφρασε στο ραδιόφωνο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός.                                                                                    

Όπως τόνισε, ως υπουργός Αθλητισμού άφησε «προίκα» στη Θεσσαλονίκη περισσότερα από 200 αθλητικά έργα και βοήθησε περισσότερους από 300 συλλόγους όλων των ειδών.

Σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Ορφανός υπογράμμισε ότι δε δέχεται κανένα όνομα της γειτονικής χώρας με τον όρο «Μακεδονία», μία πάγια θέση του που την έχει από το 1990.


«Η άποψη μου είναι ξεκάθαρη, είμαι αρνητικός σε οτιδήποτε δημιουργεί παρενέργειες. Υπάρχει μία Μακεδονία με ιστορική συνέχεια. Υπάρχει αρνητική συμπεριφορά από την κυβέρνηση απέναντι στους πολίτες της Μακεδονίας και της Θράκης, η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων δε συμφωνεί με τη συμφωνία των Πρεσπών. Η συμφωνία δημιουργεί κατάλοιπα για τις επόμενες γενιές», σημείωσε.


Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» έκανε αναφορά και στο ψηφιακό μουσείο για το Μέγα Αλέξανδρο, το οποίο εξήγγειλε ότι θα δημιουργήσει, σημειώνοντας ότι θα στέλνει ένα διαρκές μήνυμα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

«Θα είμαι στο δεύτερο γύρο»

Επιπλέον, ο Γιώργος Ορφανός εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα είναι στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, υπογραμμίζοντας ότι θα βοηθήσει τη Θεσσαλονίκη να γίνει πρωταγωνίστρια, από οποιονδήποτε ρόλο του αναθέσουν οι πολίτες.


«Είμαι ο Γιώργος Ορφανός που ξέρει ο κόσμος. Τα ελατήριά μου είναι ισχυρά και αφορούν την πόλη και το μέλλον της. Η Θεσσαλονίκη έχει ανάγκες και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Θα βοηθήσω από όποιον ρόλο μου αναθέσουν οι πολίτες, αλλά πιστεύω ότι θα μου αναθέσουν το ρόλο του δημάρχου. Με πίστη στο στόχο και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού θα γίνει η Θεσσαλονίκη πρωταγωνίστρια», δήλωσε και σημείωσε πως κατεβαίνει στην τοπική αυτοδιοίκηση, για να ενώσει δυνάμεις και όχι για να διχάσει.

LEAVE A REPLY