Γιώργος Ορφανός: «Σήμερα θυμόμαστε αυτούς που επαναστάτησαν για να είμαστε ελεύθεροι και...

Γιώργος Ορφανός: «Σήμερα θυμόμαστε αυτούς που επαναστάτησαν για να είμαστε ελεύθεροι και τους υποσχόμαστε ότι θα κινηθούμε στις δικές τους κατευθύνσεις»

747
SHARE

Την παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου που πραγματοποιήθηκε στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, παρακολούθησε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον»χειροκρότησε μαθητές, μέλη παραδοσιακών συλλόγων και αγήματα του στρατού που παρέλασαν με περηφάνια και ενθουσιασμό.

«Σήμερα θυμόμαστε αυτούς που επαναστάτησαν για να είμαστε ελεύθεροι εμείς και τους υποσχόμαστε ότι θα κινηθουμε στις δικές τους κατευθύνσεις. Η Μακεδονία ξακουστή θα εξακολουθήσει να είναι το βασικό μας σύνθημα για τα επόμενα χρόνια για τους επόμενους αιώνες . Θα παλέψουμε για τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα με όλες μας τις δυνάμεις», δήλωσε μετά με το τέλος της παρέλασης ο κ. Ορφανός.

Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», ο κ. Ορφανός περπάτησε στο πλακόστρωτο της νέας παραλίας της Θεσσαλονίκης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πλήθος συμπολιτών.

LEAVE A REPLY