Γιώργος Ορφανός: “Το παρεμπόριο πλήττει την εικόνα της πόλης”

Γιώργος Ορφανός: “Το παρεμπόριο πλήττει την εικόνα της πόλης”

376
SHARE

Τα ζητήματα των ελεύθερων επαγγελματιών και της αγοράς της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Ορφανός με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου (ΕΕΘ), Μιχάλη Ζορπίδη.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τα θέματα που πλήττουν την καθημερινότητα των επαγγελματιών της πόλης και ειδικότερα για το παρεμπόριο και την καθαριότητα, με τον κ.Ορφανό να επισημαίνει την ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών για την επίλυση των κρίσιμων ζητημάτων που απασχολούν την αγορά και τον ευρύτερο επαγγελματικό κύκλο.

”Έχω συνεργαστεί πολλές φορές με το ΕΕΘ και με τον πρόεδρο του. Είναι φανερό ότι οι επόμενες κινήσεις για το συμφέρον της πόλης θα είναι κοινές και αποδοτικές”, τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και σημείωσε πως το παρεμπόριο, “πλήττει την τοπική οικονομία και την ανάπτυξη”.

“Το κέντρο πρέπει να γίνει προσβάσιμο για όλους και οφείλουμε προσεκτικά να εξετάσουμε τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν και αφορούν το ωράριο φορτοεκφόρτωσης”, υπογράμμισε ο κ.Ορφανός.

LEAVE A REPLY