Γράφει την παραίτησή του ο Ζουράρις μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του!

Γράφει την παραίτησή του ο Ζουράρις μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του!

913
SHARE
«Βράζουν» Άρης και Ολυμπιακός με τις προκλητικές δηλώσεις Ζουράρι-Οργισμένη απάντηση από τις δύο ομάδες

Την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του στο υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ο υφυπουργός, Κώστας Ζουράρις μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι εμπρηστικές δηλώσεις σε βάρος του ΑΡΗ και του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη συνταχτεί στο υπουργείο το κείμενο παραίτησής και αυτό που απομένει είναι η υπογραφή από τον ίδιο μόλις μεταβεί στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η παραίτηση αναμένεται να υποβληθεί σήμερα ή αύριο, Δευτέρα (15/1).

Νωρίτερα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος εξοργισμένος ζητούσε την απομπομπή του, ενώ από χτες «βράζουν» οι οπαδοί αλλά και οι διοικήσεις των δύο ομάδων για τις οποίες εξαπέλυσε ο Κ. Ζουράρις βαριές εκφράσεις μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Βουντού, βουντού, βουντού, και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος κάθισαν 10.000 γαύροι…». Μάλιστα, το επανέλαβε γελώντας πολλές φορές ενώ δεν έμεινε εκεί αλλά σε άλλη ερώτηση του συνομιλητή του καταφέρθηκε κατά του Αρη λέγοντας «Ποιος γ…. τον Αρη».

Έντονα αντέδρασε και η Νέα Δημοκρατία. Από το Γραφείο Τύπου της εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση: «Με τις τελευταίες δηλώσεις του ο Κώστας Ζουράρις έγινε πια το σύμβολο του εκφυλισμού και της κατάντιας αυτής της κυβέρνησης. Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο Ζουράρις, αλλά ο άνθρωπος που επέλεξε Ζουράριδες να κυβερνούν».

LEAVE A REPLY