Τη δέσμευση ότι σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια όλης της χώρας θα επιτευχθούν μέσω παρεμβάσεων τα κίνητρα και το όραμα για την πρόοδο του επιχειρείν στην πατρίδα μας έλαβε ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μασούτης, με δήλωσή του σχετικά με την εκιλγή του στην προεδρία της ΚΕΕΕ (Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος).
Έπειτα από ψηφοφορία της Διοικητικής Επιτροπής της ΚΕΕΕ ο κ. Μασούτης εκλέχτηκε στην Προεδρία της ΚΕΕΕ σε μία περίοδο με ιδιαίτερες προκλήσεις για την επιχειρηματικότητα.
«Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που με εξέλεξαν σε αυτό το θεσμικό, για τους επιχειρηματίες, αξίωμα και να δεσμευτώ, ότι σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια όλης της χώρας, θα καταφέρουμε με τις παρεμβάσεις μας να παρέχουμε τα κίνητρα και το όραμα, ώστε να προοδεύσει το επιχειρείν στην πατρίδα μας», τόνισε αναλυτικότερα ο νέος πρόεδρος της ΚΕΕΕ και πρόεδρος του ΕΒΕΘ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που Πρόεδρος Επιμελητηρίου της Θεσσαλονίκης εκλέγεται Πρόεδρος της ΚΕΕΕ, του ύψιστου Επιμελητηριακού θεσμού της χώρας.
