Δέσμευση Παππά για διαγραφή όλων των προστίμων του ΟΑΣΘ σε άνεργους

Δέσμευση Παππά για διαγραφή όλων των προστίμων του ΟΑΣΘ σε άνεργους

877
SHARE
Μήνυμα αποφασιστικότητας για την εκκαθάριση του ΟΑΣΘ και βελτίωση των υπηρεσιών του απηύθυνε ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού, Στέλιος  Παππάς, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε στη Θεσσαλονίκη με μέλη του Δικτύου Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων.
Ειδικότερα,όταν ρωτήθηκε για την εξέλιξη της εκκαθάρισης, ο κ.Παππάς τόνισε πως υπάρχουν ήδη ορκωτοί ελεγκτές μέσα στον Οργανισμό, με βάση το νόμο.
“Αυτό που έχει κατά κάποιο τρόπο ανασταλεί είναι ο διεθνής διαγωνισμός αλλά δεν παρακωλύει σε τίποτα τη δουλειά μας. Ο βασικός πυρήνας του νόμου έχει επικυρωθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας και λέει ότι η νέα διοίκηση είναι ο εκκαθαριστής. Παράλληλα με την εκκαθάριση, εμείς έχουμε αναλάβει και τη συνέχιση της λειτουργίας του οργανισμού. Και επειδή η λειτουργία μέχρι τώρα δεν ήταν αποδεκτή από τους πολίτες, πρέπει να τη βελτιώσουμε”, σημείωσε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ.
Σε ό,τι αφορά τα πρόστιμα των ανέργων,ο κ.Παππάς τόνισε ότι υπάρχει διάθεση της νέας διοίκησης του Οργανισμού για επίλυση κάθε ενδεχόμενου γραφειοκρατικού προβλήματος και η διαγραφή θα αφορά και παλαιότερα πρόστιμα.
Στη σύσκεψη εξετάστηκε και η ανάγκη αύξησης του στόλου των λεωφορείων του ΟΑΣΘ καθώς πολλά από αυτά λόγω βλαβών είναι παροπλισμένα και μη ενεργά.

LEAVE A REPLY