Δήμος Θεσσαλονίκης: Ψευδές φυλλάδιο στο κέντρο – Απάτη με στόχο τον δήμαρχο,...

Δήμος Θεσσαλονίκης: Ψευδές φυλλάδιο στο κέντρο – Απάτη με στόχο τον δήμαρχο, Κ.Ζέρβα

286
SHARE

Τη διακίνηση ενός ψευδούς φυλλαδίου με δήθεν μήνυμα του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο δήμος Θεσσαλονίκης, που κάνει λόγο για προσπάθεια «να παραπλανήσουν τον αναγνώστη και να παρουσιάσουν μια εικόνα εντελώς ψευδή».

Αναλυτικά σε ανακοίνωσή του ο δήμος Θεσσαλονίκης αναφέρει:

“Τις ημέρες των γιορτών διακινήθηκε στο κέντρο της πόλης ένα φυλλάδιο που φαινομενικά μετέφερε μήνυμα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα. Οι συγγραφείς του, κάνοντας χρήση του λογοτύπου των «Μαγεμένων Γιορτών» και του Δήμου Θεσσαλονίκης, επιχειρούν να παραπλανήσουν τον αναγνώστη και να παρουσιάσουν μια εικόνα εντελώς ψευδή.

Κατασκευάζουν έναν «πολιτικό εχθρό», αποδίδουν ψευδεπίγραφα ακραίο πολιτικό λόγο και επιχειρούν με τρόπο κακόβουλο να χειραγωγήσουν τον αναγνώστη.

Κάθε τέτοια προσπάθεια θα πέσει στο κενό καθώς είναι καταφανώς κατασκευασμένος πολιτικός λόγος που ψευδώς αποδίδεται στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Κατανοούμε την ενόχληση ορισμένων από την συστηματική προσπάθεια που γίνεται στην πόλη και την απήχηση που έχουν τα αποτελέσματα αυτής.

Σεβόμαστε τη δημοκρατία, τις αντίθετες απόψεις και εκτιμήσεις όμως η εντολή που έχουμε από τους Θεσσαλονικείς είναι να μετατρέψουμε την πόλη σε μία πόλη που αξίζει να ζεις, να εργάζεσαι, να σπουδάζεις και να επισκέπτεσαι.

Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί.

Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά”.

LEAVE A REPLY