Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Ανεξαρτητοποίηση με αιχμές από τον Σ. Μαγόπουλο

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Ανεξαρτητοποίηση με αιχμές από τον Σ. Μαγόπουλο

1545
SHARE

Τριγμοί στη δημοτική παράταξη του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, λίγους μήνες πριν τις επικείμενες εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Την ανεξαρτητοποίησή του ανακοίνωσε ο κ. Σωτήρης Μαγόπουλος δημοτικός σύμβουλος, πρώην πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και ένα από τα βασικά στελέχη της δημοτικής παράταξης  «Δήμος για Όλους» που με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο, Πέτρο Σούλα είχε κερδίσει τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Επίσης, ο κ. Μαγόπουλος ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου αλλά και από την επιτροπή επίλυσης φορολογικών διαφορών.

«Επειδή δεν με εκφράζει ο τρόπος διοίκησης του Δήμου, όπως έχει διαμορφωθεί, αλλά και η λειτουργία της δημοτικής παράταξης με την οποία εκλέχθηκα σας δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από τη δημοτική παράταξη Δήμος για όλους», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Μαγόπουλος ο οποίος ήταν βασικός πυλώνας για τη νίκη του κ. Σούλα στις προηγούμενες εκλογές. Με την ίδια επιστολή ο κ. Μαγόπουλος ευχαριστεί «τους συναδέλφους για τη συνεργασία και τον κ. δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου».

LEAVE A REPLY