Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής: Φιλανθρωπική συναυλία με το Μάριο Φραγκούλη

Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής: Φιλανθρωπική συναυλία με το Μάριο Φραγκούλη

2771
SHARE

Φιλανθρωπική Συναυλία με τον Έλληνα τενόρο Μάριο Φραγκούλη προτίθεται να διοργανώσει το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, με σκοπό τα έσοδα της να προσφερθούν για τις ανάγκες των Ιδρυμάτων, που υποστηρίζει το Δίκτυο σε όλο το Βορειοελλαδικό τόξο, και αναζητά σχετικές χορηγίες.

Η συναυλία προγραμματίζεται για την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, που ιδρύθηκε στα πλαίσια των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης από τους σημαντικότερους επιχειρηματικούς φορείς της Θεσσαλονίκης και Βόρειας Ελλάδας, προκειμένου να αποτελέσει γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ επιχειρήσεων και κοινωνίας, να ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις στην υποστήριξη ατόμων, ομάδων, φιλανθρωπικών σωματείων, οργανώσεων και συναφών φορέων και να προσφέρει υλικά αγαθά ή/και υπηρεσίες.

Οι φορείς που ίδρυσαν το Δίκτυο είναι ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).

LEAVE A REPLY