Saturday , 20 April 2024

Δείτε ποιά τράπεζα παρέχει δάνεια με 100% επιδότηση επιτοκίου για δύο χρόνια σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Άμεση ρευστότητα με 100% άτοκη χρηματοδότηση για τα πρώτα δύο χρόνια, παρέχει μεταξύ άλλων η Alpha Bank σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) που έχουν υποστεί αναστολή ή περιορισμό της λειτουργίας τους εξαιτίας της πανδημίας Covid-19.

Ειδικότερα, η τράπεζα προσφέρει 100% άτοκη χρηματοδότηση για τα πρώτα δύο χρόνια με προνομιακό σταθερό επιτόκιο, το οποίο επιδοτείται κατά 100% από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα. Βασική προϋπόθεση είναι η επιχείρηση να διατηρήσει τις θέσεις εργασίας για δύο χρόνια.

Επιπλέον, παρέχεται 40% μειωμένο επιτόκιο για τα υπόλοιπα τρία έτη, λόγω της άτοκης συμμετοχής της δράσης “Επιχειρηματική Χρηματοδότηση- ΤΕΠΙΧ ΙΙ” σε ποσοστό 40% για κάθε χρηματοδότηση.

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα της διάθεσης κεφαλαίου έως και 500.000 ευρώ ενώ παρέχεται και ευελιξία αποπληρωμής, ανάλογα με το συναλλακτικό κύκλωμα κάθε επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις για ένταξη στη δράση «Επιχειρηματική Χρηματοδότηση-ΤΕΠΙΧ ΙΙ -Κεφάλαιο Κίνησης με Επιδότηση Επιτοκίου από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Alpha Bank www.alpha.gr και να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα της τράπεζας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *