Δείτε ποιος υποψήφιος δήμαρχος έχει στελεχώσει το 80% του συνδυασμού του με...

Δείτε ποιος υποψήφιος δήμαρχος έχει στελεχώσει το 80% του συνδυασμού του με νέους και νέες

6370
SHARE

Είναι νέοι και νέες, ηλικίας ως και 30 ετών, με σπουδές σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και συμμετέχουν για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019.

Ο λόγος για τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού «Τα πάντα για τη Βόλβη» του Γιάννη Βαλερή, οι οποίοι αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία του ψηφοδελτίου του υποψήφιου δημάρχου Βόλβης.

«Οκτώ στους δέκα υποψήφιους είναι νέοι και νέες, χωρίς κομματική ταυτότητα που θέλουν απλά να προσφέρουν στον τόπο τους», δήλωσε ο κ. Βαλερής.

Παρά το γεγονός ότι ο «γιατρός», όπως τον αποκαλούν οι κάτοικοι του δήμου Βόλβης, αποτελεί «πόλο έλξης» για τα επιτελεία των κομμάτων που αναζητούν πρόσωπα για να στηρίξουν στις επικείμενες εκλογές, λόγω της υψηλής δημοφιλίας που απολαμβάνει, ο κ. Βαλερής τονίζει πως η υποψηφιότητα του δεν έχει πολιτικό πρόσημο.

«Δεν με ενδιαφέρει να υπηρετήσω κομματικές επιταγές, προτεραιότητα μου είναι να αναλάβω πρωτοβουλίες που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του δήμου Βόλβης», τόνισε ο κ. Βαλερής.

LEAVE A REPLY