Δείτε πότε θα πληρωθούν κοινωνικό μέρισμα, συντάξεις και ΚΕΑ

Δείτε πότε θα πληρωθούν κοινωνικό μέρισμα, συντάξεις και ΚΕΑ

848
SHARE

Σε μήνας κοινωνικών παροχών αναδεικνύεται ο Δεκέμβριος, λόγω της καταβολής του μερίσματος, των συντάξεων και του επιδόματος αλληλεγγύης (ΚΕΑ).  

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, το κοινωνικό μέρισμα θα καταβληθείσε δύο δόσεις, ανάλογα με το χρόνο υποβολής της αίτησης.


Ειδικότερα, για αιτήσεις που έχουν εγκριθεί έως και χθες, Τρίτη 11 Δεκεμβρίου,το κοινωνικό μέρισμα θα καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου ενώ όσες αιτήσεις εγκριθούν από την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, το  μέρισμα θα καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου.

Επίσης, την προσεχή Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου αναμένεται να καταβληθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου 2019 των αγροτών και των ελεύθερων επαγγελματιών ενώ την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ακολουθούν οι συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων,των  μισθωτών του ιδιωτικού τομέα, των ναυτικών και των αυτοαπασχολούμενων.

Εξάλλου, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου θα πληρωθεί και το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) ενώ αναμένεται να καταβληθεί και η έκτη δόση για το επίδομα παιδιού του οργανισμού προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Να σημειωθεί ότι μέχρι τέλος του έτους θα προπληρωθούν και οι επικουρικές συντάξεις του Ιανουαρίου 2019.

LEAVE A REPLY