Δείτε σε ποια περιοχή της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη επιχείρηση-σκούπα για...

Δείτε σε ποια περιοχή της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη επιχείρηση-σκούπα για τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα

580
SHARE

Τα «χνάρια» του δήμου Θεσσαλονίκης στον τομέα της ευταξίας φαίνεται ότι θέλει να  ακολουθήσει η νέα διοίκηση του δήμου Καλαμαριάς.

Ειδικότερα, η νέα δημοτική αρχή έχει δρομολογήσει την ανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας, μια δέσμευση που είχε αναλάβει προεκλογικά ο δήμαρχος, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Στο πλαίσιο της ευταξίας της Καλαμαριάς εντάσσεται και η πρώτη επιχείρηση-σκούπα που θα πραγματοποιηθεί για τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα.

Όπως αποκαλύπτει το thesseconomy.gr, το «ραντεβού» μεταξύ του δήμου Καλαμαριάς και της τροχαίας Θεσσαλονίκης δόθηκε αύριο, Πέμπτη στις 9 το  πρωί στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

«Ο κ. Δαρδαμανέλης ζήτησε συχνότερες περιπολίες σε καθημερινή βάση από κλιμάκια της ομάδας ΔΙΑΣ, σε όλες τις συνοικίες της πόλης οι οποίες θα κάνουν τον πολίτη να νοιώθει περισσότερο ασφαλής ενώ συγχρόνως θα αποτελούν και ανασταλτικό παράγοντα προς τους επίδοξους παραβάτες», σημειώνεται σε ανακοίνωση του δήμου Καλαμαριάς.

LEAVE A REPLY