Δείτε σε ποιο δήμο ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει να στηρίξει «γαλάζιο» δήμαρχο

Δείτε σε ποιο δήμο ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει να στηρίξει «γαλάζιο» δήμαρχο

1020
SHARE

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να στηρίξει τον «γαλάζιο» δήμαρχο Βόλβης, Διαμαντή Λιάμα  στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αποκαλύπτει το thesseconomy.gr, το όνομα του κ. Λιάμα έχει πέσει στο τραπέζι των υποψηφιοτήτων που εξετάζουν στο δήμο Βόλβης τα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής (Ν.Ε.) ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Θεσσαλονίκης.

«Θεωρώ πως σε 10 ημέρες θα έχουμε καταλήξει στο όνομα του υποψηφίου με τον οποίο θα συνεργαστούμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς ο δήμος Βόλβης είναι ο μοναδικός δήμος που δεν έχουμε καταλήξει», δήλωσε ο συντονιστής της Ν.Ε. Β’ Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ερμείδης.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι η στάση της δημοτικής αρχής στο μεταναστευτικό ζήτημα, τόσο στην επαναλειτουργία του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στο Βαγιοχώρι, όσο και στην προσωρινή διαμονή εκατοντάδων προσφύγων σε καταλύματα, ενοικιαζόμενα δωμάτια στον οικισμό των Λουτρών της Νέας Απολλωνίας, δίνουν προβάδισμα στον κ. Λιάμα έναντι των υπολοίπων συνυποψήφιων του για να λάβει την στήριξη από το κυβερνών κόμμα.

Να σημειωθεί ότι στις δημοτικές εκλογές του 2014, ο κ. Λιάμας εξελέγη δήμαρχος Βόλβης με τη στήριξη της ΝΔ, συγκεντρώνοντας ποσοστό 54,49 %.

LEAVE A REPLY