ΔΕΘ-Helexpo: Σύμφωνο συνεργασίας με το Roscongress Foundation

ΔΕΘ-Helexpo: Σύμφωνο συνεργασίας με το Roscongress Foundation

276
SHARE
ΔΕΘ-Helexpo: Σύμφωνο συνεργασίας με το Roscongress Foundation

Στην υπογραφή συμφώνου συνεργασίας με τo Roscongress Foundation, έναν από τους μεγαλύτερους διοργανωτές συνεδρίων και εκδηλώσεων οικονομικού και κοινωνικού χαρακτήρα στη Ρωσία, προχώρησε η ΔΕΘ-Helexpo. Μάλιστα, η συμφωνία υπεγράφη από τον πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσο Τζήκα και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Roscongress Foundation, κ. Alexander Stuglev, στο πλαίσιο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, το οποίο διοργανώνεται από τον ρωσικό οργανισμό και πραγματοποιήθηκε φέτος από την 1η έως τις 3 Ιουνίου. Η ΔΕΘ-Helexpo ήταν επίτιμη προσκεκλημένη στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, που τελεί υπό την αιγίδα του Ρώσου προέδρου, κ. Vladimir Putin.

Οι δύο πλευρές, με την αφορμή της υπογραφής του συμφώνου, συζήτησαν το ενδεχόμενο διοργάνωσης από τη ΔΕΘ-Helexpo εθνικής συμμετοχής στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης το 2018, με ελληνικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τη ρωσική αγορά. Διερεύνησαν επίσης την πιθανότητα από κοινού διοργάνωσης ενός οικονομικού φόρουμ στη Θεσσαλονίκη, με αιχμή την ευρασιατική συνεργασία, ενώ συζήτησαν πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει το Roscongress Foundation ως «γέφυρα» για τη συμμετοχή ρωσικών επιχειρήσεων στις κλαδικές εκθέσεις της ΔΕΘ-Helexpo.

Το Roscongress Foundation δημιουργήθηκε το 2007 με σκοπό να συμβάλει στην ανάπτυξη των οικονομικών προοπτικών της Ρωσίας και διοργανώνει κάθε χρόνο το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, μια εκδήλωση διεθνούς βεληνεκούς. Το ετήσιο «χαρτοφυλάκιό» του περιλαμβάνει πάνω από 400 γεγονότα εντός και εκτός Ρωσίας., όπως σε Κίνα, Γερμανία, Ινδία, Ινδονησία, Ιταλία, Ιαπωνία, Νότιο Κορέα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ουρουγουάη και άλλες χώρες.

LEAVE A REPLY