Δεν επιτρέπεται στους Έλληνες δημοσιογράφους να καλύψουν το γεύμα που θα παρατεθεί...

Δεν επιτρέπεται στους Έλληνες δημοσιογράφους να καλύψουν το γεύμα που θα παρατεθεί στην ΠΓΔΜ μετά την υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες…!!

1069
SHARE

Οι Έλληνες δημοσιογράφοι, που θα καλύψουν την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ στο χωριό Ψαράδες στις Πρέσπες (βλ. φωτό) αύριο το πρωί, ΔΕΝ ΘΑ μπορούν να καλύψουν στη συνέχεια το γεύμα που θα ακολουθήσει στην απέναντι πλευρά των Πρεσπών, επί εδάφους της ΠΓΔΜ…

Στην σχετική ανακοίνωση-ενημέρωση που λάβαμε οι δημοσιογράφοι από το αρμόδιο κυβερνητικό Γραφείο Τύπου με θέμα “Υπογραφή Συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ για το θέμα του ονόματος (Πρέσπες, 17 Ιουνίου 2018)” αναφέρεται επί λέξει:

“Σας ενημερώνουμε ότι η τελετή υπογραφής της συμφωνίας για το θέμα του ονόματος θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018, στο χωριό Ψαράδες, στις 10.30 το πρωί.

Στην συνέχεια, οι δύο αντιπροσωπείες θα μεταβούν στο Oteshovo για να παρακαθίσουν σε γεύμα. Υπενθυμίζεται ότι οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση στις Πρέσπες, δεν θα μπορούν να καλύψουν το γεγονός στην πλευρά της ΠΓΔΜ. Επίσης υπενθυμίζεται ότι η εκδήλωση στην ΠΓΔΜ θα καλυφθεί μόνο από φωτογράφους και εικονολήπτες”.

LEAVE A REPLY