Δημιούργησε την δική σου start up, ταξιδεύοντας στο Αιγαίο

Δημιούργησε την δική σου start up, ταξιδεύοντας στο Αιγαίο

512
SHARE

Την ευκαιρία σε δεκάδες φοιτητές και νέους επαγγελματίες να δημιουργήσουν τη δική τους start up, ταξιδεύοντας παράλληλα στο Αιγαίο, δίνει και φέτος το CruiseInn.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο επιχειρηματικό διαγωνισμό, στον οποίο οι 35 συμμετέχοντες θα επιλέξουν την ομάδα στην οποία θέλουν να συμμετάσχουν και θα αναπτύξουν μέσα στις 7 ημέρες του ταξιδιού την δική τους startup στους τομείς του τουρισμού, της οινογαστρονομίας και της ναυτιλίας.

Στο τέλος, οι ιδέες και τα πρωτότυπα που έχουν αναπτύξει οι ομάδες θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή με στόχους καθορισμένους από την αρχή του διαγωνισμού.

Οι τρεις καλύτερες ομάδες θα λάβουν υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης από τους συνεργάτες του CruiseInn ενώ το βραβείο για την νικήτρια ομάδα είναι ένα χρηματικό έπαθλο, ύψους 3.500 ευρώ.

Φέτος το CruiseInn ταξιδεύει το διάστημα 23-29 Ιουνίου με το Celestyal Nefeli και θα επισκεφθεί Σαντορίνη, Σμύρνη, Ναύπλιο, Χανιά, Ρόδο, Τσεσμέ και Μύκονο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, μέντορες με εμπειρία σε συγκεκριμένους τομείς δημιουργίας ενός προϊόντος και ανάπτυξης μίας επιχείρησης θα συμβουλεύουν τους συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους μέχρι τις 15 Μαΐου στην  διεύθυνση http://getcruiseinn.com/?2017sa ενώ το κόστος της συμμετοχής ανέρχεται στα 150 ευρώ.

Το CruiseInn 2017 διοργανώνεται από το ThinkBiz, τον φοιτητικό οργανισμό επιχειρηματικότητας με έδρα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Celestyal Cruises, τη μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας με έδρα την Ελλάδα.

LEAVE A REPLY