“Δημοσιεύματα που προκάλεσαν γέλιο” η απάντηση του Α. Θάνου στη κριτική Γιαννούλη...

“Δημοσιεύματα που προκάλεσαν γέλιο” η απάντηση του Α. Θάνου στη κριτική Γιαννούλη για την τουριστική προβολή της Κεντρικής Μακεδονίας

421
SHARE

Την δική του απάντηση έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Θάνος στις βολές του υποψήφιου περιφερειάρχη Χρήστου Γιαννούλη μέσω δημοσιεύματος με τίτλο “Με ανενεργές σελίδες η προβολή της Κεντρικής Μακεδονίας” στο οποίο χαρακτηρίζει απούσα την διοίκηση της περιφέρειας στην τουριστική προώθηση της περιοχής.

Ο κύριος Θάνος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό europeone έκανε λόγω για δημοσιεύματα που προκάλεσαν γέλιο συστήνοντας στον κ. Γιαννούλη να ενημερωθεί καλύτερα. “Θα πρέπει να ενημερωθεί έχουμε ένα πρόγραμμα τουριστικής προβολής που τρέχει από το 2013.Μάλίστα πρόσφατα σε κάποια δημοσιεύματα που προκάλεσαν το γέλιο, ανακάλυψαν κάποιοι στην Αθήνα ότι έχουμε ένα κόνσεπτ τουριστικής προβολής εδώ και πέντε χρόνια το verymacedonia το οποίο εφηύραν αυτή τη στιγμή ότι αλλάξαμε εμείς την ιστοσελίδα μας και ότι μετονομάσαμε τώρα μια καινούρια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε, βγήκε και είπε σήμερα(χθες) ο κύριος Γιαννούλης. Δε τη ξέρανε φυσικά (την ιστοσελίδα) γιατί δεν ασχολούνται με τέτοια πράγματα, με την ιστορικότητα της Μακεδονίας” δήλωσε ο κ. Θάνος.

Στο ερώτημα, πως ο κύριος Γιαννούλης κάνει λόγο για μόλις έξι δημοσιεύσεις στα πέντε χρόνια λειτουργίας του verymacedonia.gr, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού απάντησε καλώντας παράλληλα τον κόσμο να επισκεφτεί την ιστοσελίδα ” τι να πω είναι επικαιροποιημένη πλήρως. Είναι και στα social media με τον όρο verymecedonia. Εγώ καλώ αυτή τη στιγμή τους τηλεθεατές να την επισκεφτούν την ιστοσελίδα το verymacedonia.gr”.

Κλείνοντας την απάντηση του στην κριτική Γιαννούλη ο Αλέξανδρος Θάνος υπογράμμισε ” το κομμάτι της διεκδίκησης μιας περιφέρειας δεν έχει σχέση με ένα αφήγημα της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Θέλει γνώσει, εξειδίκευση. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ζητάει άλλα πράγματα και όχι αυτόν τον στείρο πολιτικό μονόλογο που δεν έχει κανένα νόημα και είναι και αναληθής”.

LEAVE A REPLY