Διαγωνισμός Φωτογραφίας για τη Θεσσαλονίκη στο instagram από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Διαγωνισμός Φωτογραφίας για τη Θεσσαλονίκη στο instagram από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης

703
SHARE

Διαγωνισμό φωτογραφίας στο instagram με θέμα τη Θεσσαλονίκη διοργανώνει ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

«Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού – τονίζει σχετικά σε ανακοίνωση του Οργανισμού η πρόεδρός του και Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Βούλα Πατουλίδου – είναι η αφορμή. Η Θεσσαλονίκη είναι πάντα η αιτία για να ξεκινήσουν δράσεις προστιθέμενης αξίας για τον τουρισμό. Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται και γιορτάζει φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού με χιλιάδες κλικ μέσα από τα μάτια των Θεσσαλονικιών και των επισκεπτών της! Χιλιάδες Θεσσαλονικείς και επισκέπτες δεν σταματούν να φωτογραφίζουν αυτήν την πόλη, σε κάθε σημείο, κάθε ώρα και να «ντύνουν» τις όμορφες στιγμές τους με τα χρώματά της. Θα «ανεβάσουμε» τη Θεσσαλονίκη των απλών Θεσσαλονικιών έτσι όπως την βλέπουν στο Παγκόσμιο Χωριό του Instagram και του Facebook. Διαγωνισμός φωτογραφίας για όλους τους followers της Θεσσαλονίκης. Στην καθιερωμένη Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού γιορτάζουμε τη χαρά του ταξιδιού, τη γνωριμία με νέες κουλτούρες και πολιτισμούς, τις νέες εμπειρίες που αποκτά ο καθένας μέσα από το ταξίδι. Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα είναι αφιερωμένη στον «Αειφόρο Τουρισμό-Εργαλείο Ανάπτυξης». Η Θεσσαλονίκη είναι γεμάτη ιστορίες. Φιλόξενη, πολύχρωμη, πολυποίκιλη. Μια πόλη ανοιχτή που σου δίνει την δυνατότητα να την ανακαλύψεις. Μια καρδιά γεμάτη ιστορίες ,όπου μπορείς να ζήσεις την δική σου μοναδική κι αξέχαστη ιστορία είτε είσαι ντόπιος είτε ταξιδιώτης μ ένα κλικ και να την διηγηθείς σε όλους  μ ένα ακόμη! »

Στον νικητή της καλύτερης ιστορίας, που θα ειπωθεί με μια φωτογραφία θα δοθεί ένα tablet ενώ οι καλύτερες φωτογραφίες και οι ιστορίες της Θεσσαλονίκης που θα ειπωθούν « 1000 λέξεις» θα έχουν την δική τους… αειφορία στα social media του Οργανισμού.

LEAVE A REPLY