Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή (14/10) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στο...

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή (14/10) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στο Ωραιόκαστρο

734
SHARE

Διακοπές ρεύματος είναι προγραμματισμένες για αύριο, Κυριακή (14/10), σε περιοχές του κέντρου της Θεσσαλονίκης αλλά και στο Ωραιόκαστρο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικού Ρεύματος) χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 08:00 έως τις 14:30 οι καταναλωτές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τους δρόμους Τύπου, Φράγκων (από Λ. Σοφού έως Β. Ουγκώ) και Βεροίας.

Επίσης, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση (σ.σ. που αναμένεται να επηρεάσουν και την υδροδότηση καθώς η διακοπή ρεύματος θα αφορά και αντλιοστάσια νερού) θα υπάρξουν και στον Δήμο Ωραιοκάστρου. Συγκεκριμένα από τις 8 πμ έως 11 πμ θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην περιοχή μεταξύ των οδών Κομνηνών (από Υψηλάντου έως Λ. Δημοκρατίας), Υψηλάντη, Αργυρουπόλεως, Χρ. Σμύρνης, Χαραβάς, Σταυριωτών, Βασ. Κων/νου, Τραπεζούντος, Καβασίτου, Μ. Αλεξάνδρου, Ανεξαρτησίας, Λ. Βύρωνος, Ελαιώνων, Οδ. Ελύτη & Λ. Δημοκρατίας με Βασ. Γεωργίου, στο Ωραιόκαστρο.

Επίσης, χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι καταναλωτές από τις 11:00 έως τις 14:00 σε όλο τον οικισμό του Παλαιοκάστρου καθώς και οι δρόμοι Μακ. Αγώνα, Αμπελώνων, Νιγρίτας, Εξοχής, Αλκιονίδος & Αεροδρομίου τα εργοστάσια Μπακλατζή, Παυλόπουλος, Τατσίδης, Λεοντίδης, Ματάκος, Γεωργιάδης, Χολετζίδης, Βασιλειάδης, Σεφέρογλου, Κίτσιος, τα πτηνοτροφεία Κουντή, Μπέλλη, φ/β Αϊβαζίδης, το αντλιοστάσιο Παιδουπόλεως Αγιος Δημήτριος και το αντλιοστάσια Ωραιοκάστρου.

LEAVE A REPLY