Διακοπές κυκλοφορίας σε Φλώρινα και Ροδόπη λόγω χιονιού και βροχοπτώσεων αντίστοιχα

Διακοπές κυκλοφορίας σε Φλώρινα και Ροδόπη λόγω χιονιού και βροχοπτώσεων αντίστοιχα

438
SHARE

Διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδικούς άξονες της Ροδόπης και της Δράμας στη Βόρεια Ελλάδα, όπως και της Ακαρνανίας και της Αιτωλίας νοτιότερα, τέθηκαν σε ισχύ λόγω προβλημάτων που προκλήθηκαν από κακές καιρικές συνθήκες, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Αναλυτικότερα, στο νομό Ροδόπης, λόγω βροχόπτωσης και συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε η κυκλοφορία στις Ιρλανδικές Διαβάσεις Μεσοχωριού – Μωσαϊκού. Στην περιοχή της Δράμας διακόπηκε η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Παρανεστίου – Πρασινάδας από το 16,5ο έως 16,6ο χλμ. λόγω συσσώρευσης υδάτων από τις βροχοπτώσεις. Στο χωριό Πρασινάδα λόγω καθίζησης του οδοστρώματος και κατολισθήσεων έχει διακοπεί η κυκλοφορία στον δρόμο από την πλατεία Οικισμού Ι.Μ. Μεταμόρφωσης, (15,5-15,6 χλμ).

Παράλληλα, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες για την κίνηση των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Φλώρινας- Καστοριάς από το 18ο έως 30ο χλμ. (μέσω Βιτσίου).

Λόγω καθίζησης του οδοστρώματος έχει διακοπεί, επίσης, η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ακαρνανία, στην 6η χ/θ της επαρχιακής οδού Παραβόλας – Νερομάνας, ενώ κλειστή επ΄αόριστον θα παραμείνει λόγω κατολισθήσεων και καθιζήσεων η Νέα Εθνική Οδός Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο 50,5ο χλμ. στην περιοχή Κλεισούρα.

 

LEAVE A REPLY