Διαμαρτυρία επιβατών της Ryanair με προορισμό τη Θεσσαλονίκη σε εξέλιξη στο αεροδρόμιο...

Διαμαρτυρία επιβατών της Ryanair με προορισμό τη Θεσσαλονίκη σε εξέλιξη στο αεροδρόμιο ”Ελευθέριος Βενιζέλος”

2578
SHARE

Ένταση στα γραφεία της Ryanair στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” στην Αθήνα βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, λόγω άρνησης της εταιρείας να μεταφέρει με αεροπλάνο στη Θεσσαλονίκη επιβάτες δυο πρωινών της πτήσεων από Νάπολη και από Βερολίνο (αριθμοί πτήσεων FR1371 και FR1146 αντίστοιχα), που δεν μπόρεσαν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” λόγω της ομίχλης το πρωί και προσγειώθηκαν στην Αθήνα.

Η εταιρεία, όπως ανέφερε στο “thesseconomy.gr” επιβάτης της πτήσης από Νάπολη, κάλεσε τους επιβάτες των δύο πτήσεων να επιβιβαστούν σε λεωφορεία για μεταφορά προς τη Θεσσαλονίκη και αρνείται να τους μεταφέρει με αεροπλάνο, ενώ το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης λειτουργεί πλέον κανονικά καθώς η ομίχλη έχει διαλυθεί.

Οι περισσότεροι επιβάτες έφυγαν με τα λεωφορεία, αλλά περί τα 100 άτομα-επιβάτες των δύο πτήσεων μετέβησαν στα γραφεία της εταιρείας στο αεροδρόμιο και διαμαρτύρονται ζητώντας να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη αεροπορικώς.  Σύμφωνα με τους επιβάτες, από την εταιρεία τους λένε ότι από το Δουβλίνο υπάρχει εντολή για μεταφορά με λεωφορεία, ενώ στη συνέχεια τους παρέπεμψαν στις αρχές του αεροδρομίου. Λίγο νωρίτερα σημειώθηκε ένταση στο σημείο και σύμφωνα με τους επιβάτες της πτήσης από Νάπολη έσπευσαν στο σημείο πέντε-έξι αστυνομικοί του αεροδρομίου. Οι επιβάτες παραμένουν στο σημείο και επιμένουν να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη αεροπορικώς.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση στο σημείο παραμένουν πλέον μόνο περί τους 30 επιβάτες.

 

1 COMMENT

  1. Αυτή τη στιγμή και οι τελευταίοι 60 που είχαμε μείνει στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος μεταφερόμαστε στη Θεσσαλονίκη με λεοφωρείο το οποίο έφτασε στις 17:40 στο αεροδρόμιο δηλαδή μετά από 8 και 10 ώρες αντίστοιχα από την προσγείωση των αεροπλάνων. Η κοροϊδία με τις πτησεις συνεχίστηκε και με τα λεοφωρεία αφού επί 3 ώρες μας είχαν στο κρύο και στο «από στιγμή σε στιγμή έρχεται!» καθώς δεν υπήρχαν ούτε λεοφωρεία άμεσα διαθέσιμα!Ώρα άφιξης στη Θεσσαλονίκη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και συνολικά στις 14 ώρες ταλαιπωρίας από την στιγμή της άφιξης μας στο Ελ. Βενιζέλος μέχρι την άφιξη στη Θεσσαλονίκκη το μόνο που είδαμε από την εταιρία ήταν (μετά από μεγάλο καβγά) ένα κουπόνι των €5 για φαγητό από ένα συγκεκριμένο κατάστημα το οποίο χρέωνε το ένα κομμάτι πίτσα €6,95.

LEAVE A REPLY