Διεθνής πόλος έλξης και για οικογενειακές διακοπές η Ελλάδα

Διεθνής πόλος έλξης και για οικογενειακές διακοπές η Ελλάδα

440
SHARE

«Ψήφο» εμπιστοσύνης για οικογενειακές διακοπές δίνουν οι Ρώσοι τουρίστες στη χώρα μας.

Ειδικότερα, η Ελλάδα αναδείχθηκε ως ο δεύτερος δημοφιλέστερος προορισμός στην κατηγορία «Οικογενειακές Διακοπές» των ‘TravelerAwards 2018’που διοργανώνει κάθε χρόνο η ρωσική έκδοση του περιοδικού National Geographic Traveler.

Η ψηφοφορία διενεργήθηκε ηλεκτρονικά από τις 22 Ιουνίου έως τις 12 Οκτωβρίου και σε αυτήν έλαβαν μέρος 268.000 αναγνώστες του περιοδικού και οι χρήστες της ιστοσελίδας του.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στην Μόσχα ενώ από ελληνικής πλευράς το βραβείο παρέλαβε εκπρόσωπος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Ρωσίας.

Υπενθυμίζεται ότι η σημαντική αυτή διάκριση έρχεται σε συνέχεια ανάλογων βραβεύσεων της Ελλάδας κατά το 2018 από τα σημαντικότερα διεθνή ταξιδιωτικά και τουριστικά περιοδικά.

Είχαν προηγηθεί η ανάδειξή της χώρας μας ως ο δεύτερος ελκυστικότερος παγκόσμιος προορισμός κρουαζιέρας στην ψηφοφορία των αναγνωστών των ειδικευμένων στο θαλάσσιο τουρισμό των βρετανικών περιοδικών ‘World of Cruising’, ‘Cruise Trade News’ και ‘Cruise Ports & Destinations’ (Μάρτιος), οι δύο παγκόσμιες πρωτιές και τα τρία συνολικά βραβεία στα Condé Nast Traveller 21st Annual Readers’ Awards 2018 και το βραβείο του Καλύτερου Προορισμού Οικογενειακών Διακοπών στα ετήσια βραβεία του βρετανικού περιοδικού Travel Bulletin ‘Star Awards 2018’ (Σεπτέμβριος).

LEAVE A REPLY