Δυναμική παρουσία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην INTERSEC 2018 στο Dubai

Δυναμική παρουσία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην INTERSEC 2018 στο Dubai

562
SHARE

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας με πολλές διακρίσεις και συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις, συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά στη διεθνή έκθεση INTERSEC 2018,  που πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 23 Ιανουαρίου 2018 στο Dubai. Η καρδιά του κλάδου ασφάλειας και πυρανίχνευσης  χτύπησε στο Dubai για τέσσερις ημέρες, με την συμμετοχή των πλέον καινοτόμων εταιρειών στους τομείς της ασφάλειας και της πυροπροστασίας και χιλιάδων επισκεπτών από τις χώρες του Κόλπου, αλλά και από όλη την Ευρώπη.

Tην OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εκπροσώπησαν ο CEO της εταιρείας, κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης, ο Διευθυντής Μηχανογράφησης, κ. Διονύσιος Λακασάς και ο Διευθυντής Εξαγωγών, κ. Παντελής Αντάρ, καθώς και σύσσωμη η ομάδα του αντιπροσώπου της Olympia Electronics «SCIENTECHNIC» στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με έδρα το Ντουμπάι.  Οι εκπρόσωποι της εταιρείας παρουσίασαν τα αντιπροσωπευτικά καινοτόμα προϊόντα της πλούσιας γκάμας της σε φωτισμό ασφαλείας & ηλεκτρονικών συστημάτων πυρανίχνευσης .

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. με την παρουσία της στην INTERSEC 2018, αναδεικνύει τον ηγετικό της ρόλο στον κλάδο της ασφάλειας και συνεχίζει επιτυχώς την στρατηγική εξωστρέφειας που έχει υιοθετήσει και εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. κέρδισε  τις εντυπώσεις των επισκεπτών και βρέθηκε στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, θέτοντας – για μία ακόμη φορά- την καινοτομία και την τεχνολογία αιχμής στο επίκεντρο του στρατηγικού της σχεδιασμού.

LEAVE A REPLY