Saturday , 20 April 2024

Δωρεάν Εκπαίδευση και Θέσεις Εργασίας στα TGI Fridays

Η Κοιν.Σ.Επ. knowl για την Εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση ανακοινώνει τη διενέργεια του νέου δωρεάν ταχύρρυθμου εκπαιδευτικού προγράμματος Get Into  Customer Service, με προοπτική άμεσης πρόσληψης στα καταστήματα TGI Fridays στην Αττική.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους 18-30 ετών που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώσεις και να διεκδικήσουν άμεσα μία από τις θέσεις εργασίας που προσφέρουν τα TGI Fridays στα καταστήματα τους στην Αττική, σε θέσεις εξυπηρέτησης και υποδοχής. Οι θέσεις εργασίας είναι μόνιμης απασχόλησης και αορίστου χρόνου, ενώ τo κύριo καθήκον για όσες/όσους προσληφθούν είναι να αποτελούν την πρώτη θετική εντύπωση προβάλλοντας τη φιλική ατμόσφαιρα, την καλή εξυπηρέτηση και τις υψηλές προδιαγραφές των TGI Fridays σε κάθε επαφή με τους καλεσμένους των καταστημάτων.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Get Into Customer Service λαμβάνουν δωρεάν εκπαίδευση εστιασμένη στις δεξιότητες που ζητάει η αγορά από κορυφαίους εισηγητές, καλλιεργούν τις ήπιες δεξιότητές τους και μαθαίνουν τα μυστικά ενός καλού βιογραφικού σημειώματος και πως μπορούν να παρουσιάζουν τον εαυτό τους με τον καλύτερο τρόπο στο πλαίσιο μιας επαγγελματικής συνέντευξης. Όλοι οι συμμετέχοντες θα ληφθούν υπόψη από τα TGI Fridays για άμεση πρόσληψη. Υποδοχή αιτήσεων μέχρι την Τρίτη 25/2/20.

Δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ

Σχετικά με το πρόγραμμα Get Into:

Στην Ελλάδα το πρόγραμμα υλοποιείται για δεύτερη χρονιά από το Prince’s Trust International και την Κοιν.Σ.Επ. knowl για την Εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση. Έως σήμερα έχει υλοποιηθεί σε συνεργασία με τις Vodafone, Goldair, Avin, όμιλος fourlis και Aegean καταγράφοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα, αφού το 100% των συμμετεχόντων που ολοκλήρωσαν επιτυχώς την εκπαίδευση έλαβαν θέσεις εργασίας σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς.

Περισσότερες πληροφορίες:
Γεωργία Παντιώρα
Τηλ: 210 8312868 | g.pantiora@knowl.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *