Δώρο 1.000 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο της έκανε γνωστή βιομηχανία

Δώρο 1.000 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο της έκανε γνωστή βιομηχανία

302
SHARE

Ένα πρωτότυπο τρόπο επέλεξε η γνωστή καπνοβιομηχανία «Παπαστράτος» για να γιορτάσει τα θετικά αποτελέσματα που καταγράφηκαν στον εμπορικό τομέα, το 2018.

Όπως ανακοίνωσε, οι εργαζόμενοι, μόνιμοι και συμβασιούχοι, που εργάστηκαν για την εταιρεία για διάστημα τουλάχιστον 6 μηνών μέσα στο 2018 θα αποκτήσουν μετοχές αξίας άνω των 1.000 ευρώ ο καθένας, ανεξάρτητα θέσης, μισθού ή προϋπηρεσίας.

Από τη διανομή θα απέχουν τα μέλη της διοίκησης που θα διαθέσουν τα μερίδια των μετοχών τους στους υπόλοιπους εργαζόμενους.

«Σε αυτή την ιδιαίτερα κομβική χρονιά για την Παπαστράτος, η συνεισφορά των ανθρώπων της Παπαστράτος ήταν καταλυτική. Όλοι αγκάλιασαν το μεγάλο όραμα της εταιρείας για έναν κόσμο χωρίς τσιγάρο και πρωταγωνίστησαν στην μεταμόρφωση της επιχειρηματικής μας λειτουργίας. Η επιτυχία μας στηρίζεται στην αταλάντευτη πίστη στο όραμά μας, τη διαρκή συμμετοχή, την ουσιαστική συνεισφορά και την αρμονική συνεργασία όλων, από όποια θέση και αν βρίσκονται»,  τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Παπαστράτος», Χρήστος Χαρπαντίδης και σημείωσε πως «η διάθεση μετοχών στους εργαζομένους μας έχει ένα ουσιαστικό και, παράλληλα, βαθιά συμβολικό χαρακτήρα. Υλοποιούμε μαζί το όραμά μας για ένα κόσμο απαλλαγμένο από το τσιγάρο και γινόμαστε όλοι συνδιαμορφωτές και (συμ)μέτοχοι στο κοινό μας μέλλον».

LEAVE A REPLY