Δ. Καμμένος: Ή εγώ ή ο Ζουράρις – Δεν χωράμε και οι...

Δ. Καμμένος: Ή εγώ ή ο Ζουράρις – Δεν χωράμε και οι δύο!

484
SHARE
https://thesseconomy.gr/%CE%B2%CF%81%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%80/

Φωτιές άναψαν οι εμπρηστικές δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας σε βάρος του ΑΡΗ και του Ολυμπιακού όχι μόνο στα «στρατόπεδα» των δυο ομάδων αλλά και στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ.

«Ή αυτός ή εγώ. Δεν χωράμε και οι δύο», ξεκαθάρισε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος ο οποίος μιλώντας το πρωί της Κυριακής σε τηλεοπτική εκπομπή ζήτησε την αποπομπή του Κώστα Ζουράρι από την κυβέρνηση αλλά και από τους ΑΝΕΛ, καλώντας παράλληλα τον υφυπουργό Παιδείας να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

«Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη προσβολή από τον Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα» τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε: «Ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος».
Όπως είπε επίσης ο Δ. Καμμένος «δεν χωράει ούτε το “ποιητική αδεία”. Θα πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση πλέον. Υπάρχει σοβαρό ζήτημα, εγώ δεν ξανακάνω πίσω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλει επί προσωπικού» κατέληξε ο Δημήτρης Καμμένος ο οποίος είναι οπαδός του Ολυμποιακού.

Ερωτηθείς εάν εννοεί να φύγει από κυβέρνηση ή από το κόμμα, είπε: «Ας αποφασίσει ο Πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος». «Ή θα του βάλουν μυαλό ή να φύγει από την κυβέρνηση” κατέληξε ο κ. Καμμένος.

LEAVE A REPLY