Δ. Καμμένος: «Οι σημαίες της Μακεδονίας πρέπει να κυματίζουν μεσίστιες σήμερα»- Τι...

Δ. Καμμένος: «Οι σημαίες της Μακεδονίας πρέπει να κυματίζουν μεσίστιες σήμερα»- Τι αποκάλυψε για τους ΑΝΕΛ

701
SHARE

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε το πρωί της Κυριακής ο Δημήτρης Καμμένος λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του από του ΑΝΕΛ διότι ψήφισε «ναι» στην πρόταση μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο κ. Δ. Καμμένος είπε πως στους ΑΝΕΛ είχε συζητηθεί η προοπτική να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του Κοτζιά »αλλά δεν προλάβαμε»!

«Πράγματι συζητήθηκε πρόταση μομφής κατά του κυρίου Κοτζιά στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ. Χρειαζόμαστε 50 υπογραφές και δεν είχαμε. Δεν είχαμε τον χρόνο να αναζητήσουμε στηρίγματα αλλού» ανέφερε τόνισε ο πλέον ανεξάρτητος βουλευτής, υπογραμμίζοντας πως «αυτό το κείμενο θα έπρεπε να έρθει στη Βουλή. Δεν έπρεπε να δοθεί εξουσιοδότηση στον κ. Κοτζιά για να το υπογράψει», καθώς «μετά ίσως είναι αργά για καταψήφιση».

Σχολιάζοντας δε το χτεσινό αποτέλεσμα της εκρηκτικής ψηφοφορίας στη Βουλή (153 «ναι» και 127 «όχι» ο κ. Καμμένος είπε: «Εγώ κοιμήθηκα πολύ καλά χθες και σήμερα αισθάνομαι πραγματικά Ανεξάρτητος Έλληνας. Οι σημαίες της Μακεδονίας πρέπει να κυματίζουν μεσίστιες σήμερα». Σύμφωνα με τον κ. Δ. Καμμένο, σήμερα πουλιέται η Μακεδονία και ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για το Αιγαίο και την Θράκη.

Επίσης ο κ. Δ. Καμμένος προέβλεψε πως πολλοί συντονιστές των ΑΝΕΛ θα δηλώσουν παραίτηση σήμερα.

LEAVE A REPLY