ΕΒΕΘ: Από 5-19 Δεκεμβρίου σεμινάρια επιμόρφωσης επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων

ΕΒΕΘ: Από 5-19 Δεκεμβρίου σεμινάρια επιμόρφωσης επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων

370
SHARE

Συνεχίζεται και φέτος για 20η χρονιά το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρήσεων, που υλοποιεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) και περιλαμβάνει πέντε θεματικούς κλάδους επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.
Ο B΄ Κλάδος του εν λόγω Προγράμματος με θέμα «Marketing– πωλήσεις– εισπράξεις: 3 πυλώνες για την επιβίωση & κερδοφορία σας» θα πραγματοποιηθεί από τις 5 ως τις 19 Δεκεμβρίου 2018 και θα διαρκέσει 20 ακαδημαϊκές ώρες.
Οι παραδόσεις θα γίνουν από τον Δρ. Κ. Γεωργάκα, σύμβουλο επιχειρήσεων, μέλος ΔΕΠ Πανεπιστημίου Μακεδονίας, τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη και ώρες 18:00-21:00, στον 1ο όροφο του κτηρίου του ΕΒΕΘ, στην Τσιμισκή 29. Η επιτυχής παρακολούθηση οδηγεί σε απόκτηση αντίστοιχου Πιστοποιητικού Κατάρτισης (μέγιστος αριθμός ωρών απουσίας:4 ).
Το δικαίωμα συμμετοχής είναι 120 ευρώ για τα ενεργά μέλη του ΕΒΕΘ, που έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή τους και 150 ευρώ για τα μη ενεργά μέλη και λοιπούς ενδιαφερόμενους.
Σημειώνεται ότι το σεμινάριο μπορεί να ενταχθεί, με μέριμνα της επιχείρησης, στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24 του ΟΑΕΔ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το πρόγραμμα του σεμιναρίου και να δηλώσουν  συμμετοχή, πατώντας ΕΔΩ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ (www.ebeth.gr ), πεδίο ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ή να απευθύνονται στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων ΕΒΕΘ, τηλ. 2310 370132.

LEAVE A REPLY