ΕΒΕΘ: Εκδήλωση για τις συνεργασίες στον αγροδιατροφικό τομέα στις 7 Ιουνίου

ΕΒΕΘ: Εκδήλωση για τις συνεργασίες στον αγροδιατροφικό τομέα στις 7 Ιουνίου

549
SHARE

Η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον αγροδιατροφικό τομέα μέσα από την δημιουργία συνεργασιών θα βρεθεί στο επίκεντρο εκδήλωσης, που πραγματοποιείται την Πέμπτη 7 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο κτίριο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 29).

Η συγκεκριμένη εκδήλωση στοχεύει στην ανίχνευση δυνατοτήτων συνεργασίας τόσο μεταξύ αγροδιατροφικών επιχειρήσεων, όσο και μεταξύ αυτών και ερευνητικών φορέων-ερευνητών, που εξειδικεύονται σε θεματικά αντικείμενα συναφή με τη δραστηριότητα των επιχειρήσεων.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του ΕΒΕΘ, Κωνσταντίνος Μωραϊτίδης ο οποίος θα αναφερθεί στην αναγκαιότητα δικτύωσης του επιχειρείν με την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα. Ομιλητές θα είναι οι:
-Τηλέμαχος Πέντζος, πρόεδρος του Μεταποιητικού Τμήματος του EBEΘ, Διευθύνων Σύμβουλος της ΖΑΝΑΕ ΑΕ, με εισήγηση σχετική με θέματα εξωστρέφειας στον αγροδιατροφικό τομέα.
– Ευγένιος Κατσανίδης, επίκουρος Καθηγητής Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Σχολής Γεωπονίας, Δασοπονίας και Φυσικού Περιβάλλοντος ΑΠΘ, με θέμα: «Η επιστημονική έρευνα ως μοχλός καινοτομίας στη βιομηχανία τροφίμων»
– Δρ. Νώτης Αργυρίου, αναπληρωτής διευθυντής του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένων Βιοεπιστημών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), με εισήγηση σχετική με την καινοτομία στον αγροδιατροφικό τομέα.

Μετά το πέρας των παρουσιάσεων, θα ακολουθήσει συζήτηση και cocktail δικτύωσης, στο roof garden του ΕΒΕΘ.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν, πρέπει να συμπληρώσουν το σχετικό Δελτίο Συμμετοχής, ως την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018.

LEAVE A REPLY