ΕΒΕΘ: Εκδήλωση για τον κλάδο των δομικών υλικών και κατασκευών στις 10...

ΕΒΕΘ: Εκδήλωση για τον κλάδο των δομικών υλικών και κατασκευών στις 10 Οκτωβρίου

458
SHARE

Εκδήλωση επιχειρηματικής δικτύωσης με επίκεντρο τις τάσεις και τις προοπτικές στον κλάδο των δομικών υλικών και των κατασκευών πραγματοποιεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018, στις 6 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του (Τσιμισκή 29, Θεσσαλονίκη).

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του ΕΒΕΘ είναι η 2η κατά σειρά έπειτα από ανάλογη εκδήλωση επιχειρηματικής δικτύωσης, η οποία είχε διοργανωθεί από το Επιμελητήριο για τον αγροδιατροφικό τομέα.

Η εσπερίδα (για το πρόγραμμα της οποίας πατήστε ΕΔΩ) στοχεύει αφενός στην ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας για τις εξελίξεις στον κλάδο των κατασκευών και των δομικών υλικών, στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά, αφετέρου δε στην προώθηση της συνεργασίας τόσο μεταξύ των επιχειρήσεων όσο και μεταξύ αυτών και πανεπιστημιακών/ερευνητικών φορέων, που ειδικεύονται σε συναφή θεματικά αντικείμενα.
Μετά το πέρας των παρουσιάσεων και της σχετικής συζήτησης, θα ακολουθήσει cocktail δικτύωσης, στους χώρους του ΕΒΕΘ, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες επιχειρηματίες και ερευνητές να συζητήσουν για τις δυνατότητες συνεργασίας τους.

Οι ενδιαφερόμενοι να μετάσχουν στην εκδήλωση, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν, παρακαλούνται να συμπληρώσουν το δελτίο συμμετοχής, ως την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ, www.ebeth.gr, πεδίο σημαντικά θέματα.

LEAVE A REPLY