ΕΒΕΘ: Σεμινάριο για τη δημιουργία καινοτόμων επιχειρηματικών εργαλείων σε περιόδους οικονομικής κρίσης

ΕΒΕΘ: Σεμινάριο για τη δημιουργία καινοτόμων επιχειρηματικών εργαλείων σε περιόδους οικονομικής κρίσης

433
SHARE

Ένα από τα μακροβιότερα και πιο πετυχημένα προγράμματα επιμόρφωσης στελεχών επιχειρήσεων, το οποίο διοργανώνεται για 20η χρονιά από το ΕΒΕΘ, συνεχίζεται από τις 13-20 Μαρτίου με θέμα «Δημιουργία Kαινοτόμων Επιχειρηματικών Μοντέλων σε περιόδους οικονομικής κρίσης – Το Εργαλείο του Καμβά, Αποτελεσματική Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων».

Το σεμινάριο θα διαρκέσει 15 ακαδημαϊκές ώρες και οι παραδόσεις θα γίνουν από τον κ. Νικόλαο Πόδα, Σύμβουλο Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Οργανισμών – Πιστοποιημένο Εκπαιδευτή Ενηλίκων, τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, ξεκινώντας από την Τετάρτη 13.3.19 και ώρες 17:30-21:30, στην Αίθουσα Σεμιναρίων του ΕΒΕΘ, στον 1ο όροφο του κτηρίου του, στην οδό Τσιμισκή 29. Η επιτυχής παρακολούθηση οδηγεί σε απόκτηση αντίστοιχου Πιστοποιητικού Κατάρτισης (μέγιστος αριθμός ωρών απουσίας: 3).

Να σημειωθεί ότι ένα μήνα μετά τη λήξη του σεμιναρίου θα προγραμματιστούν ατομικές συναντήσεις διάρκειας 15’-20΄ για συμβουλευτική (follow-up coaching), με όσους από τους εκπαιδευθέντες το επιθυμούν.
Το διαδραστικό και βιωματικό αυτό πρόγραμμα, το πρόγραμμα του οποίου βρίσκεται εδώ βασίζεται στον «Καμβά Επιχειρηματικού Μοντέλου», που αποτελεί ένα σύγχρονο, κατανοητό και αποτελεσματικό εργαλείο στρατηγικού σχεδιασμού και απευθύνεται σε:

-άτομα ή ομάδες που επιχειρούν από το μηδέν να μετατρέψουν μια αρχική ιδέα σε ένα αποδοτικό επιχειρηματικό μοντέλο (start-ups) και

-υπάρχουσες επιχειρήσεις που επιθυμούν είτε να βελτιώσουν την υφιστάμενη πρόταση αξίας προς τους υπάρχοντες πελάτες, είτε να δημιουργήσουν μια νέα πρόταση αξίας για νέους πελάτες και αγορές, ώστε να ενισχύσουν τον κύκλο εργασιών και την κερδοφορία της επιχείρησης τους.

Οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν στην πράξη το σύγχρονο αυτό εργαλείο στρατηγικού σχεδιασμού- σε περιβάλλον ομαδικής συνεργασίας και αλληλεπίδρασης-, ώστε να διερευνούν αν μια αρχική ιδέα μπορεί να ωριμάσει και να μετουσιωθεί σε ένα καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο, που θα δημιουργεί και θα προσφέρει ελκυστική πρόταση αξίας στους καταναλωτές και ανάπτυξη στην επιχείρηση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας το online δελτίο συμμετοχής, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019.
Για συμπληρωματική πληροφόρηση μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Θ. Αξυλιθιώτη, Συντονιστή του Προγράμματος Επιμόρφωσης, τηλ. 2310-370120, το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων ΕΒΕΘ, τηλ. 2310 370132 και στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ www.ebeth.gr, σε ομότιτλη καταχώριση.

Σημειώνεται ότι το σεμινάριο μπορεί να ενταχθεί, με μέριμνα της επιχείρησης, στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24 του ΟΑΕΔ.

LEAVE A REPLY