ΕΒΕΘ: Τρεις εκδηλώσεις για τις εξαγωγές και τις διεθνείς εμπορικές συμβάσεις και...

ΕΒΕΘ: Τρεις εκδηλώσεις για τις εξαγωγές και τις διεθνείς εμπορικές συμβάσεις και συναλλαγές

707
SHARE

Η ανάπτυξη της εξωστρέφειας, η υλοποίηση της εξαγωγικής διαδικασίας, η κατάρτιση διεθνών εμπορικών συμβάσεων και η χρηματοδότηση διεθνών συναλλαγών αποτελούν τα θέματα ενός κύκλου ενημερωτικών εκδηλώσεων, που έχει δρομολογήσει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, το ΕΒΕΘ θα διοργανώσει

Α. Εκδήλωση με θέμα: «Διεθνείς εμπορικές συμβάσεις και επίλυση διαφορών σε διεθνείς συναλλαγές» την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 17:00.

Β.Εκδήλωση με θέμα: «Χρηματοδότηση και ασφάλεια διεθνών συναλλαγών» την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 17:00.

Γ.Εκδήλωση με θέμα: «Στρατηγική διείσδυσης σε αγορές του εξωτερικού» την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 17:00.

Και οι τρεις εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος), ενώ απευθύνονται τόσο σε καταξιωμένες εξαγωγικές επιχειρήσεις, όσο και σε νεοεισερχόμενες στον εξαγωγικό στίβο.
Το πρόγραμμα της κάθε εκδήλωσης μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις εν λόγω εκδηλώσεις, η συμμετοχή στις οποίες είναι δωρεάν, πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, ως το μεσημέρι της 23.10.2018. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να μετάσχει σε όσες από τις προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις επιθυμεί.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου (www.ebeth.gr, πεδίο Σημαντικά Θέματα) και στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, στο τηλ.: 2310-370.132.

LEAVE A REPLY