Εικονική περιήγηση στα μνημεία της Θεσσαλονίκης προσέφερε το ΕΕΘ, στο πλαίσιο της...

Εικονική περιήγηση στα μνημεία της Θεσσαλονίκης προσέφερε το ΕΕΘ, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού

790
SHARE

Με μία εικονική περιήγηση στα μνημεία της Θεσσαλονίκης, την οποία προσέφερε δωρεάν στους τουρίστες και τους Θεσσαλονικείς το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) γιόρτασε σήμερα τη Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού!

Στο περίπτερο του ΕΕΘ στην πλατεία Αριστοτέλους, εκατοντάδες πολίτες είχαν την ευκαιρία να φορέσουν τα ειδικά Gear της Samsung και να συμμετέχουν σε μία επίσκεψη- περιήγηση στα σημαντικότερα μνημεία της Θεσσαλονίκης!

Καθώς ο «εικονικός περιηγητής» βρισκόταν πάνω από το Επταπύργιο, μπροστά στα Κάστρα, πάνω από το Λευκό Πύργο ή μπροστά στις Ομπρέλες της νέας παραλίας, αλλά και σε άλλα μνημεία έβλεπε μπροστά του χρήσιμες και άγνωστες πληροφορίες για τα μνημεία αυτά, που μόνο ένας καλός ξεναγός θα μπορούσε να παρέχει!

«Με την εκδήλωση αυτή, το Επιμελητήριο μας συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Επιλέξαμε αυτή τη δράση για να τονίσουμε ότι ενισχύουμε ακόμη περισσότερο τον τουρισμό όταν βοηθάμε τους Θεσσαλονικείς να γνωρίσουν καλύτερα την πόλη τους», τόνισε ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του ΕΕΘ ,Νίκος Νικολόπουλος.

LEAVE A REPLY