ΕΚΘ: Επανεξελέγη πρόεδρος ο Π. Τσαραμπουλίδης- Συγκροτήθηκε το ΔΣ με κενή τη...

ΕΚΘ: Επανεξελέγη πρόεδρος ο Π. Τσαραμπουλίδης- Συγκροτήθηκε το ΔΣ με κενή τη θέση του αντιπροέδρου!

437
SHARE

Συγκροτήθηκε σε σώμα το βράδυ της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου 2018, η νέα Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) που προήλθε από τις αρχαιρεσίες του 33ου Τακτικού Συνεδρίου (8,9 &11 Νοεμβρίου 2018) και εξέλεξε τον πρόεδρο, τα μέλη του Προεδρείου και την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΚΘ.

Πρόεδρος του ΕΚΘ επανεξελέγη ο Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης (φωτογραφία).

Στη συνέχεια εκλέχθηκε η εκτελεστική Επιτροπή του ΕΚΘ, ενώ στη νέα διοίκηση παραμένει κενή η θέση του αντιπροέδρου η οποία «προσφέρθηκε» στο ΠΑΜΕ που όμως την αρνήθηκε καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, επεδίωκε τη θέση του γενικού γραμματέα. Έτσι δεν κατατέθηκε υποψηφιότητα από το ΠΑΜΕ για τη θέση του αντιπροέδρου, η οποία θα παραμείνει κενή περιμένοντας τον εκπρόσωπο που θα υποδείξει το ΠΑΜΕ. Αυτή η αναμονή όμως θα διαρκέσει «για εύλογο χρονικό διάστημα» και όχι για… πάντα, καθώς η διοίκηση του ΕΚΘ «πρέπει να λειτουργεί απρόσκοπτα και να επιλύει άμεσα τα προβλήματα που προκύπτουν».

Η σύνθεση της νέας Διοίκησης του ΕΚΘ έχει ως εξής:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΡΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΡΟΥΣΑΣ:              ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ:   ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΓΩΝΗΣ:              ΤΑΜΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ:           ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «η θέση του Αντιπροέδρου παραμένει κενή μέχρι την επόμενη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής».

Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής εκτός του Προεδρείου είναι:

Αραμπατζής Αναστάσιος, Κυπριανίδης Θεοχάρης, Κωνσταντινίδης Σιδέρης, Στολτίδης Λεωνίδας, Ηλιού Κωνσταντίνος, Νιβορλής Γιάννης, Ζωγραφίδης Βασίλειος, Σιδηρόπουλος Κυριάκος

LEAVE A REPLY