Tuesday , 23 April 2024

Εκλογές 2023: Οι περιοδείες και οι ομιλίες σήμερα των πολιτικών αρχηγών – Στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας

Τη σκυτάλη των κεντρικών προεκλογικών ομιλιών στη Θεσσαλονίκη παίρνει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας ο οποίος επισκέπτεται την πόλη. Η κεντρική προεκλογική ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί στις 19.30 μ.μ. στο Περίπτερο 17 της ΔΕΘ που επέλεξαν στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αντί του λιμανιού που είχε αρχικά οριστεί, μετά την πρόγνωση της ΕΜΥ για άστατο καιρό με βροχή στην πόλη. Νωρίτερα το μεσημέρι στις 14.00 μ.μ. ο Αλέξης Τσίπρας, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, θα παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο.
Τον Πειραιά επισκέπτεται σήμερα, Τρίτη 16/5, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στις 19:10 μ.μ. ο κ. Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα παραχωρήσει σήμερα Τρίτη συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.
Πολιτική ομιλία θα πραγματοποιήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας απόψε στις 20.00 μ.μ. στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση των Κ.Ο. Αχαΐας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στην Πάτρα, στον πεζόδρομο Αγίου Νικολάου. Σήμερα, 16 Μαΐου, το ΜέΡΑ25 διοργανώνει μεγάλη πολιτική εκδήλωση στα Ιωάννινα, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης στις 19.00 με ομιλητή τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη. Θα προλογίσει η ευρωβουλευτής του κόμματος και υποψήφια στις ευρωεκλογές Σοφία Σακοράφα.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος θα μιλήσει σήμερα στις 5.00 μ.μ. το απόγευμα σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *