Εκπτώσεις έως και 43% από την Qatar Airways

Εκπτώσεις έως και 43% από την Qatar Airways

570
SHARE

Εκπτώσεις σε πολλούς νέους και συναρπαστικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο ανακοίνωσε η Qatar Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας του Κατάρ.

Το νέο πακέτο προσφορών της βραβευμένης αεροπορικής εταιρείας «Breathtaking Experiences, Extraordinary Offers» δίνει στους επιβάτες της Qatar Airways εκπτώσεις έως και 43% σε όλες τις κατηγορίες θέσεων. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τους φίλους και την οικογένειά τους μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την ειδική έκπτωση που προσφέρει το Companion Offer στην Πρώτη και Διακεκριμένη θέση.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις νέες μας προσφορές και προσκαλούμε τους αξιότιμους επιβάτες μας να ανακαλύψουν πολλούς νέους προορισμούς μέσα από το διευρυμένο παγκόσμιο δίκτυό μας. Οι επιβάτες μας έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να ταξιδέψουν με τους φίλους και την οικογένειά τους, καθώς θα επωφελούνται από το ειδικό Companion Offer στην Πρώτη και στη Διακεκριμένη Θέση. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε όλους τους επιβάτες στα αεροσκάφη μας», δήλωσε ο κ. Ehab Amin, εμπορικός διευθυντής της Qatar Airways.

Οι επιβάτες της Qatar Airways μπορούν να κλείσουν το επόμενο ταξίδι τους και να απολαύσουν τις συναρπαστικές εκπτώσεις στους ναύλους όλων των κατηγοριών από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 7 Μαρτίου 2018, με δυνατότητα ταξιδιού από τις 26 Φεβρουαρίου 2018. Τα εισιτήρια με έκπτωση θα διατίθενται μέχρι και τις 7 Μαρτίου 2018.

Όπως, επίσης, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, οι επιβάτες της Qatar Airways μπορούν να ανακαλύψουν νέα μέρη του κόσμου, όπως το Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη με τιμές εισιτηρίων που ξεκινούν από 555 ευρώ και την Σαγκάη στην Κίνα από 600 ευρώ στην Οικονομική Θέση. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η βραβευμένη αεροπορική εταιρεία προσφέρει έκπτωση έως και 43% για Αυστραλία, έως και 40% για Ασία, στις τιμές εισιτηρίων σε όλες τις κατηγορίες θέσεων.

Θεσσαλονίκη και Μύκονος

Σημειώνεται ότι η Qatar Airways πρόσθεσε πρόσφατα πολλούς νέους προορισμούς στο δίκτυο της, όπως το Chiang Mai στην Ταϊλάνδη, την Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία και το Penang στη Μαλαισία, αλλά και απευθείας πτήσεις στο Κάρντιφ και τη Μύκονο, που πρόκειται να ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο έτος. Διαθέτει ένα σύγχρονο στόλο με περισσότερα από 200 αεροσκάφη σε ένα δίκτυο με περισσότερους από 150 βασικούς προορισμούς για επαγγελματικά ταξίδια και ταξίδια αναψυχής σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία, τον Βορρά και τη Νότια Αμερική. Εντός του 2018 πρόκειται να ξεκινήσει μία σειρά από νέα δρομολόγια, στα οποία συμπεριλαμβάνεται η Θεσσαλονίκη και το Κάρντιφ του Ηνωμένου Βασιλείου. Επίσης, θα προσθέσει συναρπαστικούς νέους προορισμούς στο δίκτυό της το 2017/2018, όπως το Δουβλίνο, η Νίκαια, τα Σκόπια, το Σαράγεβο και πολλούς ακόμη.

LEAVE A REPLY