Ελληνικό ομαδικό περίπτερο και επιχειρηματική αποστολή στην έκθεση transport logistic στο Μόναχο

Ελληνικό ομαδικό περίπτερο και επιχειρηματική αποστολή στην έκθεση transport logistic στο Μόναχο

410
SHARE

Ελληνικό ομαδικό περίπτερο και επιχειρηματική αποστολή Ελληνικών Εταιριών διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, για δεύτερη φορά, στη Διεθνή Έκθεση Μέσων και Οργάνωσης Μεταφορών, transport logistic, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 7 Ιουνίου 2019, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου. Η έκθεση διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί μια παγκόσμια πλατφόρμα ενημέρωσης 115.000 τετραγωνικών μέτρων για τις επιχειρήσεις του κλάδου των logistics.

Το ελληνικό περίπτερο αναμένεται να έχει υψηλή επισκεψιμότητα, ενώ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση δικτύωσης στο χώρο του με πολυάριθμους ξένους επισκέπτες, συνεργάτες και πελάτες. Παράλληλα, η επιχειρηματική αποστολή θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να επισκεφθούν περίπτερα ξένων εταιριών και να πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες –μέσω του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου- B2B συναντήσεις, για να διερευνήσουν δυνατότητες νέων συνεργασιών καθώς και να μετάσχουν στις εκδηλώσεις του ελληνικού περιπτέρου. Οι ελληνικές εταιρίες, που θα συμμετάσχουν στην επιχειρηματική αποστολή θα ξεναγηθούν επίσης στην έκθεση, συνοδευόμενοι από εκπρόσωπο της Διεύθυνσης του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου.

Οι περισσότερες εταιρίες, που θα λάβουν μέρος στο περίπτερο του Επιμελητηρίου, συμμετείχαν και στο πρώτο ελληνικό ομαδικό περίπτερο το 2017, γεγονός που δείχνει τα πολύ θετικά αποτελέσματα της πρώτης διοργάνωσης. Ειδικότερα, οι συμμετοχές των επισκεπτών στην προηγούμενη transport logistic σημείωσαν ρεκόρ, ξεπερνώντας τους 60.726 επισκέπτες από 123 χώρες, ενώ ρεκόρ σημείωσε και ο αριθμός των εκθετών, με 2.162 εκθέτες από 62 χώρες, μεταξύ αυτών και οι 15 ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στο Πρώτο Ομαδικό Περίπτερο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου. Σημειώνεται ότι η ελληνική παρουσία άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και απέσπασε θετικά σχόλια από το σύνολο των επισκεπτών και τους διοργανωτές, υπογραμμίζοντας τη σημασία του ελληνικού κλάδου μεταφορών και logistics στο διεθνές περιβάλλον.

Η transport logistic παρουσιάζει όλο τον κόσμο των μεταφορών με μια ματιά: Παροχή υπηρεσιών τροφοδοσίας και τηλεπληροφορικής, συστήματα μεταφοράς αγαθών καθώς και ενδο-επιχειρησιακές μεταφορές και ροή υλικών. Το φάσμα των εκθεμάτων ξεκινά από συστήματα ενδο-εργοστασιακών μεταφορών (ροή υλικού, αποθήκευση) αλλά καλύπτει και όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη χερσαία, θαλάσσια, εναέρια, οδική και σιδηροδρομική μεταφορά σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο (οχήματα, εξοπλισμός). Μεγάλο βάρος δίνεται επίσης στα συστήματα συνδυασμένων μεταφορών.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση, που επιθυμεί να λάβει μέρος στο ελληνικό ομαδικό περίπτερο ή στην επιχειρηματική αποστολή στην έκθεση transport logistic 2019, μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, στο τηλ. 210 64 19 037. Πληροφορίες διατίθενται και στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.transportlogistic.de.

LEAVE A REPLY