ΕΛΤΑ: Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας για 27 και 28 Σεπτεμβρίου σε 83 καταστήματα...

ΕΛΤΑ: Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας για 27 και 28 Σεπτεμβρίου σε 83 καταστήματα σε όλη τη χώρα

798
SHARE

Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας για 83 καταστήματα σε όλη τη χώρα ανακοίνωσαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) για αύριο, Πέμπτη και για την Παρασκευή, καθώς εκπνέουν οι προθεσμίες για μια σειρά φορολογικών υποχρεώσεων όπως η καταβολή της δεύτερης δόσης του φόρου εισοδήματος και της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ.

«Προκειμένου να διευκολυνθεί το κοινό στις οικονομικές συναλλαγές του, ενημερώνουν, ότι θα λειτουργήσουν τις δύο τελευταίες καθημερινές εργάσιμες ημέρες του μήνα, 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2018, με διευρυμένο ωράριο σε ακόμα περισσότερα Ταχυδρομικά Καταστήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και τους υπόλοιπους νομούς της χώρας», σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους τα ΕΛΤΑ και παραθέτουν πίνακα με τα 83 καταστήματα (και το ωράριο λειτουργίας τους) που θα είναι στη διάθεση των πελατών, που επιλέγουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, για να εξοφλήσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις (ΕΝΦΙΑ & λοιπές οφειλές Δημοσίου) και να πραγματοποιήσουν τις καθημερινές συναλλαγές τους , παραμένοντας ανοιχτά έως αργά.

«Παράλληλα οι πελάτες μας μπορούν να εξυπηρετούνται και από το δίκτυο των Ταχυδρομικών Πρακτορείων των ΕΛΤΑ το οποίο λειτουργεί με το ωράριο καταστημάτων και απλώνεται σε όλη την Ελληνική Επικράτεια», σημειώνει η ανακοίνωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για το κοντινότερό τους κατάστημα με διευρυμένο ωράριο από την επίσημη ιστοσελίδα www.elta.gr ή στο τηλ. κέντρο 800-11-82000 ή πατώντας ΕΔΩ.

LEAVE A REPLY