ΕΛΤΑ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ταχυδρόμων και εργαζομένων για το νέο σύστημα διανομής

ΕΛΤΑ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ταχυδρόμων και εργαζομένων για το νέο σύστημα διανομής

512
SHARE
Pio konta apo pote sti xreokopia ta ELTA

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους ταχυδρόμους και εργαζόμενους στα ΕΛΤΑ πραγματοποιήθηκε  σήμερα μπροστά από το Ταχυδρομείο  στην οδό Παπαναστασίου 34, στη Θεσσαλονίκη.

Παρουσία αστυνομίας οι ταχυδρόμοι διαμαρτυρήθηκαν για το νέο μοντέλο διανομής αλλά και για τις αυταρχικές, όπως υποστηρίζουν, μεθόδους (πενθήμερη αργία) της διοίκησης προκειμένου να περάσει το νέο σύστημα διανομής.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης. Με βάση τον νέο τρόπο διανομής, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Σωματείου των Ταχυδρόμων της Θεσσαλονίκης, Ιωάννης Βαβίτσας, οι ταχυδρόμοι θα πρέπει να καλύπτουν αποστάσεις μέχρι και 100 χλμ., έναντι 15-20 χλμ. μέχρι τώρα και θεωρούν το νέο σύστημα αναποτελεσματικό και απαξιωτικό για τη δουλειά τους. Κατηγορούν, επίσης, τη διοίκηση των ΕΛΤΑ αφενός ότι δεν δέχθηκε διάλογο με το Σωματείου, αφετέρου ότι προσπάθησε να τιμωρήσει τους ταχυδρόμους που αρνήθηκαν να ακολουθήσουν το νέο σύστημα, με πενθήμερη υποχρεωτική αργία.

 

LEAVE A REPLY