ΕΜΥ: Νέο δελτίο επιδείνωσης του καιρού έως και την Τετάρτη (9/5)

ΕΜΥ: Νέο δελτίο επιδείνωσης του καιρού έως και την Τετάρτη (9/5)

698
SHARE

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε σήμερα, Παρασκευή (4/5) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) για τις επόμενες ημέρες. Όπως αναφέρει, αναμένεται να εκδηλωθούν καταιγίδες κατά διαστήματα στα ηπειρωτικά, ενώ δεν αποκλείεται να είναι τοπικά ισχυρές και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
– Σήμερα, Παρασκευή (4/5), πιθανόν κατά τις απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά και η Δυτική Μακεδονία.

– Το Σάββατο (5/5), τις απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Δυτική Μακεδονία και πιθανόν η Θεσσαλία (κυρίως δυτική και βόρεια) και τις βραδινές ώρες η Κεντρική Μακεδονία.

– Την Κυριακή (6/5) κατά διαστήματα η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και πιθανόν το πρωί οι Σποράδες. Από τις μεσημβρινές ώρες θα επηρεαστούν η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Δυτική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Ανατολική Στερεά, η Βόρεια Πελοπόννησος και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Πιθανόν και η Εύβοια.

– Τη Δευτέρα (7/5) κατά διαστήματα μέχρι και το μεσημέρι η Εύβοια και μέχρι το απόγευμα το Ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και η Ανατολική Στερεά. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

-Την Τρίτη (8/5) και Τετάρτη (9/5) πιθανόν τις μεσημβρινές και απογευματινές μόνο ώρες οι περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές.

LEAVE A REPLY