ΕΜΥ: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

ΕΜΥ: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

1348
SHARE
ΕΜΥ: Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε σήμερα, Σάββατο, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Όπως αναφέρεται σε αυτό οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά διαστήματα σε αρκετές περιοχές της χώρας μέχρι και τη Δευτέρα το βράδυ και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Το Σάββατο (18.11.2017)
Το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Ελλάδα, η δυτική Πελοπόννησος και κατά διαστήματα η υπόλοιπη χώρα (εκτός από τη δυτική Μακεδονία) και το βράδυ πρόσκαιρα η κεντρική Μακεδονία.

Την Κυριακή (19.11.2017)
Μέχρι τις πρωινές ώρες το Ιόνιο και η Δυτική Στερεά. Μέχρι το απόγευμα η Πελοπόννησος, η υπόλοιπη Στερεά (κυρίως η κεντρική), η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Εύβοια, και πιθανόν η Πιερία και η Χαλκιδική, κατά διαστήματα η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα κυρίως τις πρωινές και τις βραδινές ώρες και πιθανόν η Κρήτη κατά διαστήματα.

Τη Δευτέρα (20.11.2017)
Μέχρι το μεσημέρι η Ήπειρος, μέχρι το βράδυ η Θράκη και η ανατολική Μακεδονία όπου θα σημειωθούν και χιονοπτώσεις πάνω από τα 700 μέτρα, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα (κυρίως τις πρωινές ώρες). Στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν χιονοπτώσεις πάνω από 700 μέτρα.

LEAVE A REPLY