Ενημέρωση επιχειρηματιών για τις αναδυόμενες τεχνολογίες και τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Ενημέρωση επιχειρηματιών για τις αναδυόμενες τεχνολογίες και τον ψηφιακό μετασχηματισμό

526
SHARE

Μια σημαντική ευκαιρία να ενημερωθούν για τις αναδυόμενες τεχνολογίες και τον ψηφιακό μετασχηματισμό θα έχουν κατά της διάρκεια της 83ης ΔΕΘ οι επιχειρηματίες. Παράλληλα θα ενημερωθούν από έγκριτους επιστήμονες, αλλά και συναδέλφους τους οι οποίοι προχώρησαν ήδη στον τομέα αυτόν, για το πώς και με ποιες διαδικασίες μπορούν να αλλάξουν την εμπειρία των πελατών τους, τις διαδικασίες της επιχείρησής τους και το συνολικό επιχειρηματικό τους μοντέλο, ώστε να ανταποκρίνεται στα δεδομένα της εποχής.

Η ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνεται την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 4 έως τις 5 το απόγευμα στο Αμερικανικό Περίπτερο (φωτογραφία), στο «Theatre Stage», από τα Εργαστήρια Entrepreneurship Lab και Information Systems & e Business Lab του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Εταιρία Διαβαλκανικής Συνεργασίας Γυναικών.

Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι «Επιχειρηματικότητα και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μέσα από την αξιοποίηση αναδυόμενων τεχνολογιών και ψηφιακού μετασχηματισμού» και στη διάρκειά της επιχειρηματίες και πανεπιστημιακοί θα συζητήσουν για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενθαρρύνει τους παρευρισκόμενους να σκεφτούν πώς θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν τις τεχνολογικές εξελίξεις για να βελτιώσουν υπάρχουσες ή να αναπτύξουν νέες επιχειρηματικές προσπάθειες. Μάλιστα, θα εξεταστούν παραδείγματα και ευκαιρίες που μπορούν να αξιοποιήσουν οι ελληνικές επιχειρήσεις.

Συντονίστρια, θα είναι η καθηγήτρια Κατερίνα Κ. Σαρρή, Διευθύντρια του Εργαστηρίου Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ενώ τα θέματα που θα παρουσιαστούν είναι τα ακόλουθα:
-Προκλήσεις και ευκαιρίες ψηφιακού μετασχηματισμού: Τάσεις και επιχειρηματικές προοπτικές (Δρ. Κωνσταντίνος Φούσκας), Επικ. Καθ. Τμ.Εφ.Πληροφορικής, Παν. Μακεδονίας (ISeB Lab)
-Grekaddict: Αξιοποιώντας τις τεχνολογικές τάσεις για τη δημιουργία μιας μοναδικής ταξιδιωτικής εμπειρίας. (Σουζάνα Θεοδωρίδου)
-ORamaVR.- H εικονική πραγματικότητα στην υπηρεσία της χειρουργικής (Καθ. Ελευθέριος Τσιρίδης)

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται μέχρι τις 8/9/2018 στο https://www.eventora.com/en/Events/university-macedonia, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν και περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση.

LEAVE A REPLY