Ενημέρωση και εκπαίδευση εξαγωγέων για την αγορά της Ιαπωνίας ενόψει της FOODEX...

Ενημέρωση και εκπαίδευση εξαγωγέων για την αγορά της Ιαπωνίας ενόψει της FOODEX JAPAN 2019

411
SHARE

Σεμινάριο ενημέρωσης και εκπαίδευσης Ελλήνων εξαγωγέων διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ (Enterprise Greece), στο πλαίσιο της επίσημης Εθνικής Συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών FOODEX JAPAN η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Τόκιο.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018, 09:00-15:00, στο ξενοδοχείο Electra Metropolis στην Αθήνα. Στόχος του είναι να ενημερωθούν οι εξαγωγείς για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ιαπωνικού λιανεμπορίου, τις ευκαιρίες δραστηριοποίησής τους στην ιαπωνική αγορά και τους τρόπους προσέλκυσης του ιαπωνικού καταναλωτικού κοινού. Θα αναλυθούν θέματα που απασχολούν τις εταιρείες, όπως η τιμολόγηση, η γκάμα των προϊόντων, καθώς και οι προϊοντικές προοπτικές και τάσεις στην αγορά της Ιαπωνίας. Επιπροσθέτως, θα γίνει μία σύντομη παρουσίαση της Διεθνούς Έκθεσης FOODEX JAPAN, με στόχο την όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία των Ελλήνων εκθετών.

Σύμφωνα με τον Enterprise Greece, «οι ελληνικές επιχειρήσεις είναι πλέον παρούσες στις μεγάλες διοργανώσεις και διεισδύουν αποτελεσματικά τόσο σε υπάρχουσες όσο και σε νέες αγορές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι ελληνικές εξαγωγές τροφίμων να αυξάνονται κάθε χρόνο, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, χάρη στην ποιότητα των προϊόντων και την υψηλή διατροφική τους αξία.

Ως εκ τούτου, το εν λόγω σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε ελληνική παραγωγική και μεταποιητική επιχείρηση του κλάδου τροφίμων και ποτών, έτσι ώστε αυτές να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις για την αποτελεσματικότερη δραστηριοποίησή τους στην ώριμη αγορά της Ιαπωνίας, αλλά και για την αρτιότερη προετοιμασία τους στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στη Διεθνή Έκθεση FOODEX JAPAN».

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στον Οργανισμό Enterprise Greece, κα Κεχρή (τηλ: 210 3355725, e-mail: s.kechri@enterprisegreece.gov.gr).

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Οργανισμός Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ) είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση των εξαγωγών, με στόχο να προβάλλει τη χώρα ως ελκυστικό επενδυτικό προορισμό και να προωθεί τα ανταγωνιστικά εξαγωγικά προϊόντα και υπηρεσίες της Ελλάδας.

LEAVE A REPLY