Ενημερωτική εκδήλωση για τις δυνατότητες Μικροχρηματοδότησης των αγροτικών επιχειρήσεων

Ενημερωτική εκδήλωση για τις δυνατότητες Μικροχρηματοδότησης των αγροτικών επιχειρήσεων

437
SHARE

Εκδήλωση με θέμα «Σύγχρονα Εργαλεία Στήριξης της Αγροτικής Επιχειρηματικότητας» διοργανώνουν τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης «microSTARS», που αποτελούν πρωτοβουλία του ΚΕΠΑ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, και ώρες 13:30 – 15:30, στην αίθουσα «Agrotica» (εντός του Περιπτέρου 15 της ΔΕΘ-Ηelexpo, στη Θεσσαλονίκη), στο πλαίσιο της στο πλαίσιο της 27ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων «Agrotica 2018». Σκοπός της είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για τις δυνατότητες Μικροχρηματοδότησης των αγροτικών επιχειρήσεων, τις τάσεις στην σύγχρονη αγροτική επιχειρηματικότητα, καθώς και την εξελικτική πορεία «επώνυμων» προϊόντων του αγρο-διατροφικού τομέα.

Ειδικότερα, ο κ. Νεοκλής Στάμκος, Project Manager, CFO, Κ.Ε.Π.Α θα παρουσιάσει τα «Χρηματοδοτικά Εργαλεία για Αγροτικές Επιχειρήσεις», ενώ κα. Αγνή Παγούνη, υπεύθυνη του Γραφείου microSTARS στην Θεσσαλονίκη θα αναπτύξει το άκρως ενδιαφέρον θέμα «Branding: από το χωράφι …επωνύμως στο ράφι». Ομιλητής θα είναι επίσης ο κ. Δημήτριος Κατσαρέλλος, υπεύθυνος του Γραφείου microSTARS στο Κιλκίς ο οποίος θα αναφερθεί στην «Ανάπτυξη Αγροτικής Επιχειρηματικότητας».

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Αγνή Παγούνη (Τηλ.: 2310 27 40 33 – Email: pagounia@microstars.gr)

LEAVE A REPLY