Ενημερωτική εκδήλωση για τις μικροπιστώσεις

Ενημερωτική εκδήλωση για τις μικροπιστώσεις

140
SHARE
Ποιες διατάξεις δείχνουν το δρόμο προς τη σύνταξη πριν από το 67ο έτος ηλικίας

«Fair Finance for All: Ισότιμη Πρόσβαση σε Πηγές Χρηματοδότησης», είναι το θέμα της εκδήλωσης την οποία διοργανώνουν τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS (που αποτελούν πρωτοβουλία του ΚΕΠΑ) σε συνεργασία με την ΔΕΘ -HELEXPO AΕ συμμετέχοντας, με αυτό τον τρόπο, για δεύτερη συνεχή χρονιά στην καμπάνια για την προώθηση της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μικροπιστώσεων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017, και ώρες 15:30 – 21:00, στο Συνεδριακό Κέντρο “Νικόλαος Γερμανός”(Περίπτερο 8, εντός του Εκθεσιακού Χώρου της Helexpo). Σκοπός της φετινής εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού για την έννοια και τον θεσμό των Μικροπιστώσεων στην Ελλάδα, κυρίως όμως η ανάδειξη της προστιθέμενης αξίας, αναφορικά στην στήριξη των επιχειρήσεων αλλά και των κοινωνικά ευπαθών ομάδων. Για τον σκοπό αυτό, η φετινή διοργάνωση είναι πολύ-επίπεδη και περιλαμβάνει:

Α) Τρία παράλληλα θεματικά εργαστήρια (workshops) ειδικού επιχειρηματικού ενδιαφέροντος:
1. Κοινωνική Επιχειρηματικότητα – Social Growth
2. Διαμόρφωση Επιχειρηματικού Μοντέλου με Καμβά και LEGO – Business Growth (Startups)
3. Επιχειρηματικότητα άνω των 50 ετών – Self Growth

Β) Συναντήσεις δικτύωσης και επιχειρηματικής συνεργασίας
“Business Speed Dating’’ : Βρες το άλλο σου επιχειρηματικό μισό σε 5 λεπτά !

Γ) Κεντρική Παρουσίαση των μικροπιστώσεων ως καινοτόμα χρηματοδοτικά εργαλεία από εκπροσώπους του Υπουργείου Εργασίας, τραπεζικών ιδρυμάτων, φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των διοργανωτών.

Δ) Ιστορίες Αποτυχίας… η συνταγή για τον δρόμο προς την Επιτυχία!

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Αγνή Παγούνη (Τηλ.: 2310 27 40 33 – Email: pagounia@microstars.gr)

LEAVE A REPLY