Ενημερωτική εκδήλωση για τον νέο Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων

Ενημερωτική εκδήλωση για τον νέο Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων

673
SHARE

«Φως» στον νέο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR Compliance 2016/679), καθώς και στις προκλήσεις που απορρέουν από τον νέο κανονισμό για τις επιχειρήσεις, θα ρίξουν εξειδικευμένα στελέχη στη διάρκεια ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 21 Μαρτίου 2018.

Η εκδήλωση απευθύνεται αποκλειστικά στα μέλη του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης (ΣΕΘ)-Νέοι Ορίζοντες και του ΣΕΜΑΣ (Σωματείο Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου και Σιδήρου) που την συνδιοργανώνουν σε συνεργασία με το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης. Θα διεξαχθεί δε στις εγκαταστάσεις του Διαβαλκανικού Κέντρου (Γ. Τσόντου 27-29, Δυτική Είσοδος Θεσσαλονίκης, τηλ.2310 567547), με ώρα προσέλευσης 17.00-17.30.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν, ενώ απαιτείται η εκ των προτέρων συμπλήρωση της Φόρμας Συμμετοχής και η αποστολή της στο mail: dlivadarou@diavalkaniko.gr

Το θέμα της εκδήλωσης είναι άκρως επίκαιρο, καθώς με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων που ψηφίσθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Απρίλιο του 2016, οι επιχειρήσεις που διαχειρίζονται προσωπικά δεδομένα οφείλουν έως τις 25 Μαΐου 2018 να προσαρμοστούν πλήρως στις σχετικές απαιτήσεις. Αυτό σημαίνει πως οι αλλαγές που επέρχονται με βάση το GDPR απαιτούν ετοιμότητα από τον επιχειρηματικό κόσμο και εξειδίκευση των στελεχών που θα αναλάβουν το ρόλο του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων / Data Protection Officer

Εισηγήτριες στην εκδήλωση θα είναι η Γεωργία Λειβαδάρου, γενική διευθύντρια Διαβαλκανικού Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, BA in Business Administration, MBA in Marketing PhDc in Operational Research και η Δέσποινα Βεζακίδου, δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και νομικός εμπειρογνώμονας για την προστασία δεδομένων. Στις ομιλίες τους θα κάνουν μία εισαγωγή στον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων, θα αναφερθούν στη μεθοδολογία και τη συμμόρφωση στα νέα δεδομένα, ενώ θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με τους συμμετέχοντες προκειμένου να δοθούν απαντήσεις σε όλες τις απορίες.

LEAVE A REPLY